Cysta na vaječníku - pozitívne testy bez gestačného vaku

vandus123
1. sep 2024

Ahojte máte niektorá skúsenosti s takým niečím? Meška mi ms celý august posledná ms bola 20 júla pred 4 dňami som vyskúšala test ktorý bol pozitívny testovala som celé štyri dni všetky 4 testy pozytívne stým že čiarka silnela postupne prvý som robila večer a ostatné ráno . Mám zároveň na vaječníku cystu ktorá je vodnatá má 3, 35 mm mám ju od minulého mesiaca a stále bolí nechceli mi ju vyťahovať že vraj sama praskne pri menzes no nepraskla dnes som bola na pohotovosti kvôli bolestiam a stále tam je doktor nevidel gestačný vak zobrali hcg odber môžem byť aj napriek tomu tehotná ? Aj keď nevidel na Sone doktor nič?

anjelicek26
1. sep 2024

Môže byť ešte skoro, pri cyste síce test jemne pozitívny byt môže, ale nesilnie, vlastná skúsenosť. Počkaj týždeň a zasa smer sono .

martinka13
1. sep 2024

Nie pozYtívny prosiiiiim

vandus123
autor
1. sep 2024

@anjelicek26
@anjelicek26 no dúfam že to bude v poriadku lebo som počula o cystách ktoré robia pozitívne testy snáď to nebude môj prípad o bábätko sa snažíme uš veľmi dlho mala som pred tým operáciu krčka maternice a od vtedy uš ubehli 3 roky a stále nič skúsim teda ešte počkať aj keď doktor ma nestrašil ešte s mimomaternicovím tehotenstvom

stellarstar
1. sep 2024

@vandus123 pozytivny? Uš? Mimomaternicovím?

sisa_s
1. sep 2024

Podla ms by si bola v 7.tyzdni...kde by uz bol vidiet gestacny vak..takze len cakat na dalsiu kontrolu