Dobrý večer, na preventívnej prehliadke mi lekárka zistila cystu na vajecniku, má 4 cm. Mám prísť o 3 mesiace na kontrolu. Je tu niekto, kto mal takúto veľkú cystu? Užívali ste nejaké doplnky alebo je niečo by jej pomohlo rýchlejšie sa vstrebat? Ďakujem ❤️
@evkaap Dobrý večer,ja som mala funkčnú cystu 2 roky,v apríli mala 5,9 cm.Gynekolog mi odporučil operáciu,lebo mala taky zvláštny "snehuliakový" tvar. Skúsila som čaj na cysty od pani Luhanovej,pila som ho mesiac..Pred týždňom som bola na gynde,cysta žiadna 🙂 Takže ja Vám jednoznačne odporúčam zaobstarať si tento čaj.
Mala som v lete 3,5cm lekár naordinoval na 2mesiace Thiamín 2x denne a zmizla👏🏻
@evkaap mala som tiež 3cm a kontrola o 3 mesiace no pri ďalšej menštruácii som mala také bolesti že má krútilo a omdlievala som ,takže šup urgent gynekológia a tam zistili že cysta veľkosť 10cm na vaječniku a musí ísť hneď vo ,ďalší deň ma chystali na laparoskopiju lebo je to šetrnejšie a rýchlejšie sa to hojí,o niekoľko hodín má zobudili a tam rezňa rana pod bruškom a vývody a zašity pupok,cysta obrastla vaječník a z časti aj vajcovod a vaječník sa začal otáčať a škrtiť takže musel ísť vonku spolu z vajcovodom a na druhom vaječniku bol tiež nález a z neho mi vzali iba časť aby zachovali plodnosť,takže mám iba jeden vaječník aj to nie celý ,takže cysta nieje sranda, gynekologičku som už vymenila
@oceanahory aj mne pomohol Indol3C a thyamin
@evkaap Ano mala som, dokonca 2x, nikdy nie vacsiu ako 4 cm. Ja som uzivala tieto tabletky a zakazdym sa vstrebala 🤗. Neviem ci to bolo tabletkami alebo iba nahoda, ale ma naozaj dobre recenzie a mojej mamine sa cysta tiez vstrebala pri uzivani danych tabliet. Drzim palce!