Ahojte,
V piatok pri zacati pohlavneho styku som myslela ze ma vystreli na mesiac, prvykrat v zivote bolest. Hned sme skoncili a mna zrazu bolelo cele podbrusko.
V pondelok na sone mi gynekoog povedal, ze tam mam tekutinu, ze prasknuta cysta.
Chcem sa opytat dievcat, ktore cysty mali a riesili:
* ak by som mala dalsie cysty na vajecnikoch, bolo by ich na tom sone uz vidno?
* nafuknute brucho - mam posledne 3 mesiace strasne obrovske brucho nafuknute, stale pocit plnosti. Citala som na nete ze su to priznaky. Ak mi ta cysta praskla, je to normalne, E este to brucho tak spuchnute mam? Resp kedy vam to brucho odplaslo?
Dakujem
@stellarstar takze ak nevidel cystu, tam nie je. Je tam uz len ta tekutina.
Je to bezne ze mam stale nafuknute brucho? Uz mam z toho traumy 😳
Ak praskne cysta obsahsa vyleje do douglasovho priestoru, podrazdi sa peritoneum a je ro bolest, ktora sa prirovnava k nahlej prihode brusnej ( mne osobne pomahaju len 2 flectory naraz)
Ak videl len tekutinu uz tam nie je ale to nevylucuje, ze o mesiac, dva, pat mesiacovsa situaciu moze zopakovat
@taktotedanie videl tekutinu - a mavala si nafuknute brucho aj po tom prasknuti? Ja som furt strasne nafuknuta
Mala som cystu, ale nafuknute brucho nie.
Nafuknutie nemusi suvisiet s cystou
@taktotedanie ja som uz na nervy, uz cca 3 mesiace som nafuknuta strasne a pocit prezratia uz od rana
Objednajte sa na gastro
Cysta vam nesposobuje pocit prezratia a plneho zaludka
@taktotedanie ahoj prosim ta to ti uz praskla viac krat? Ja som momentalna cakajuca na prasknutie a bojim sa co ma caka. Ist na pohotovost alebo si dat dva flectory? 🫤
@dievcazdediny ano viackrat
Cysty vidno tak či tak to nie je ako pri plode že podľa týždňa vidieť nevidieť