Cysta na prsníku

denisse1311
7. feb 2022

Ahojte, má niekto nejaké skúsenosti čo mu pomohlo na odstránenie cysty na prsniku? Dakujem

mimikarol
7. feb 2022

Pripnem sa ti sem. Aj ja mám, viac cyst a kázali mi len sa sledovať a rok sono

denisse1311
autor
7. feb 2022

@mimikarol aj ja mám raz ročne kontrolu ale chcela by som niečo čím tomu mozem pomoct …

lenusiatko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
heln
7. feb 2022

@denisse1311 ahoj, ja som uzivala indol3, ale moze byt aj indonal. mne cysty zmizli a to ma boleli tak ze som az plakala.

denisse1311
autor
7. feb 2022

@heln ajoj mna takisto bolia hlavne pred ms indol ti poradil lekár či sama si začala užívať?

denisse1311
autor
7. feb 2022

@lenusiatko pupalkavy olej natierať či užívať vo forme kapsúl? Dakujem 🙂

heln
7. feb 2022

@denisse1311 mne moj gynekolog neporadil nic.... ja som guglila, lebo som uz bola zufala a nasla som gynekologicku poradnu nejakeho sukromneho lekara a ten mi to poradil..... tak som to zacala uzivat... ono ti to lekari ani velmi neporadia, lebo to ani nie je liek, je to len vytazok z kapusty a nejakych bylin.... potom som bola na sone a este aj doktorka tam mi tvrdila ze je to blbost, ze to nikomu nepomohlo, ale tak viem si porovnat vysledok zo sona z pred par rokov, ze tam mam niekolko cyst a zo sona po tom co som uzivala indol3, tiez si viem porovnat to ako ma tie cysty boleli ked som vecer lezala na lavom boku a potom uz nie.