Ahojte, má niekto nejaké skúsenosti čo mu pomohlo na odstránenie cysty na prsniku? Dakujem
@mimikarol aj ja mám raz ročne kontrolu ale chcela by som niečo čím tomu mozem pomoct …
@denisse1311 ahoj, ja som uzivala indol3, ale moze byt aj indonal. mne cysty zmizli a to ma boleli tak ze som az plakala.
@heln ajoj mna takisto bolia hlavne pred ms indol ti poradil lekár či sama si začala užívať?
@lenusiatko pupalkavy olej natierať či užívať vo forme kapsúl? Dakujem 🙂
@denisse1311 mne moj gynekolog neporadil nic.... ja som guglila, lebo som uz bola zufala a nasla som gynekologicku poradnu nejakeho sukromneho lekara a ten mi to poradil..... tak som to zacala uzivat... ono ti to lekari ani velmi neporadia, lebo to ani nie je liek, je to len vytazok z kapusty a nejakych bylin.... potom som bola na sone a este aj doktorka tam mi tvrdila ze je to blbost, ze to nikomu nepomohlo, ale tak viem si porovnat vysledok zo sona z pred par rokov, ze tam mam niekolko cyst a zo sona po tom co som uzivala indol3, tiez si viem porovnat to ako ma tie cysty boleli ked som vecer lezala na lavom boku a potom uz nie.
Pripnem sa ti sem. Aj ja mám, viac cyst a kázali mi len sa sledovať a rok sono