Ahojte zakladam novú temu kedže som nato nenašla odpoveď.S manželom sme sa snažili o babo na 10 DC lebo som cítila ze prichádza ovulacia . Cyklus mam na hodinu presne 28 dňový. Mám cystu na pravom vajecniku ktorú mi zistil doktor včera 12DC . Doktor mi pichol injekciu na tu cystu a dal tabletky . Keď som prišla domov začala som krvácať . A teraz neviem či je tu šanca ze by som bola tehotná . Stretla sa s tým niektorá z vás ? Za každú odpoveď dakujem .
Nepovedala by som, že si tehotná. Však to by doktor videl, keď si bola u neho. Kľudne to mohla byť reakcia na tú injekciu, čo ti dal doktor, keď si u neho bola. Ja by som to tehotenstvu nepripisovala a keď sú cysty cesta k otehotneniu môže byť zdĺhavejšia.
@domidee a aku injekciu ti pichol?s tabletkami by som osobne pockala do ms .Cysta je vodova?tehotna kkudne mozes byt ja som otehotnela tiez na 10dc 2x a otehotnela som aj s cystou.Ak je cysta na vajecniku nie dnu tak bacha na prudke pohyby atd moze otocit vajecnik.
Prave že neviem aka to bola injekcia 😔 a tabletky su thiamin .....uz ich beriem ...a ze to môžu aj tehotne
ja si myslím, že ak by si bola tehotná tak by to lekár vide a povedal by ti to.. inak sa tiež prikláňam k názoru, že tvoje ťažkosti sú spôsobené samotnou cystou a liekmi, ktoré ti lekár naordinoval. ak chceš mať istotu, bolo by fajn ak by si si k nemu znova zašla
@domidee na 12 dc to nemohol byt folikul? Nemohla si mat ovulaciu? No pokial nebola ovu tak tehu asi nie