Ahojte,
Syn ma 4 mesiace. Kramy mi nabehli hned po sestonedeli... Treti X po porode meskali 10 dni... Ale naposledy som ich dostala 29.4. teda, uz meskaju vyse Pol mesiaca... Neviete.mi poradit, ci to je ok. ? Styk mame chraneny.
@dzulli1980 jeminkyy.. tak mi Mali prist 29.4. zase myslim inak ako pisem
@terezka2233 ja som dostala na 6 týždeň po pôrode a od vtedy mám presné ako hodinky vždy po 30 dňoch. Možno budú na chybe hormóny alebo nejaký iný gynekologicky problém.
maly ma 10 mesiacov, dostala som po 600N hned a chodi si ako chce 🤪 ak kojis, tak to moze byt aj tym alebo sa este hormony davaju dokopy
ak by som si nebola 100 ista, ze si davame pozor, tak kazdy mesiac robim testy 😬
No dufam,.ze.mate.pravdu.. kojim a ano,.AJ mi tahali zub ... Neviem ci to mohlo pvplyvnot.. ale dakujem baby za Vase postrehy a dufam, ze da kramy objavia.coskoro 🙂
Po prvom pôrode mi menzes nabehol až po 9 mesiacoch. Cyklus úplne rozhádzaný lebo som stále kojila. Najskôr 41 dní, potom 34, 36,31 a potom zase tehotná😄. Teraz som polroka po druhom pôrode a menzes ešte nedorazil a tiež ešte stále kojím.
Ak si mala naposledy menštruáciu 29.4., pol mesiaca Ti určite nemeškajú ... štandardný cyklus je 28 dní +/-.
@terezka2233