Cyklus po Covid vakcíne

janka_kubko
1. sep 2021

Ahojte, mam po ockovani proti covidu a meska mi menstruacia takmer 2 tyzdne. Ako som pochopila, byva to celkom casta reakcia, zaujima ma ze po akej dobe sa vam, ak ste mali nieco podobne, vratil cyklus do normalu. Som z toho strasne nervozna, citim sa ako nafuknuty balon a zaroven sa snazime o dietatko takze o to je to narocnejsie… dakujem🙏

matkahelka
1. sep 2021

@janka_kubko moja kolegyna bola uz druhykrat na vyvolavacku, pretoze ms vobec nedostala - je 3 mes. po prvej davke pfizeru.

janka_kubko
autor
1. sep 2021

@matkahelka ach boze🥲

siska53
1. sep 2021

@janka_kubko ja zas naopak, som mala skratenejsi cyklus a dlhsi ako obvykle.. a to ho uz kratsi mavam -24.-25.den.. v juni som mala 2.davku.. teraz prisiel na 25.den..tak uvidim.. ale ja som si nasadila hned alchemilku.. ta pomaha upravovat cyklus..

A ked ti meska..nemozes byt tehotna??? Test mas negativny?

kacena4
1. sep 2021

ahojko ja 5mes rozhodeny cyklus a potom uz normalne

janka_kubko
autor
1. sep 2021

@siska53 nie tehotna urcite nie som. Aj ja pijem alchemilku…dakujem za zdielanie, drzim palce nech je to uz v poriadku

janka_kubko
autor
1. sep 2021

@kacena4 5 mesiacov? Porazi ma…

andy57
1. sep 2021

@janka_kubko svagrina a kamoska sa tiez stazuju, kamoska, ze jej meska stale, a svagrina nedostala vobec, musela ist na vyvolavacku...

simsalabim
1. sep 2021

@janka_kubko u mna ziaden vplyv na cyklus.

diewcatqoo
1. sep 2021

@janka_kubko mojim dvom kolegyniam meskal menzes po ockovani. Jednej meskal cca tyzden a ked dostala, tak bol vraj rovnaky ako obvykle. Druhej meskal okolo vyse dvoch tyzdnov a ked ho konecne dostala, tak vraj bol extremne silny. Bolo to v maji a odvtedy sa stazuje, ze ma stale silnejsi ako predtym.
Ja som obe davky vychytala tak, ze som ich dostala pocas menzesu. A teda ziaden vplyv to na mna nemalo. Ani na vtedy prave prebiehajuci a ani na ten dalsi, ktory som dostala po ockovani.

vamajka
1. sep 2021

@janka_kubko 16.6. som mala menzes 17.6. som bola na 2. davke a odvtedy nic uz som tu zakladala podobnu temu

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janka_kubko
autor
1. sep 2021

@vamajka od 17.6. si nemala menstruaciu? Co ti na to hovoria lekari? Viem ze je tu visc diskusii len nenasla som odpoved kolko trva taky rozhadzany cyklus. Nech sa mozem aj nejako psychicky nastavit… nelutujem ze som sa dala ockovat, v tejto situacii to je jedine riesenie, ale cakat pol roka kym sa mi da cyklus do poriadku je pre mna v mojom veku uz takmer ako vzdat sa dietatka uplne🥲

janka_kubko
autor
1. sep 2021

@andy57 a po tej vyvolavacke uz nasledovali normalne cykly? Lebo to mi asi navrhne doktorka v piatok na kontrole, nie som velmi za zasahy do cyklu ale ak by sa to malo vyriesit tak by som mozno suhlasila…

kakakina
1. sep 2021

Ja dva cykly mi dva tyzdne meškali , a potom sa to vrátilo do normálu

luciaaaaa
1. sep 2021

@janka_kubko moja suseda ako pracovnicka kritickej infrastruktury bola na 1 davku pfizeru zaciatkom februara a okrem inych vedlajsich NU nema odvtedy normalny cyklus. Bud nema ms vobec a ide na vyvolavacku a potom tecie 2 tyzdne tak, ze musi ist opat pichnut injekciu na zastavenie.

matkahelka
1. sep 2021

@janka_kubko my sme tiez riesili babatko a mna aj moj gynekolog a aj lekari v reprocentre vystrihali pred ockovanim aj mna aj mojho muza prave skrz tych minimalnych poznatkov o vakcine v suvislosti s cyklom a plodnostou ako takou

janka_kubko
autor
1. sep 2021

@matkahelka ja som tiez dlho vahala, v marci som otehotnela ale zial MA, potom som dufala ze otehotniem hned, ale takto pred jesenou uz nie je ina cesta ak chces ochranit seba aj rodinu…. Tak som isla do toho. Mala som minimalnu reakciu, trochu unava… a teraz toto🥲

luciaaaaa
1. sep 2021

@janka_kubko a tvoja lekarka vie, ze pracujete na babatku? Nespominala ti tuto moznost narusenia cyklu? Mne moj gynekolog a aj lekar, s ktorym som riesila ciastocnu sterilitu vyslovene zakazali sa dat ockovat.

seahorse27
1. sep 2021

Po prvej davke ziadny vplyv na cyklus, po druhej meskala MS tyzden, na dalsi mesiac prisla zasa o tyzden skor - asi sa to vyrovnavalo 😆 Odvtedy normalka ako predtym…

janka_kubko
autor
1. sep 2021

@seahorse27 toto je velmi povzbudive, dakujem🙏

kika1603
1. sep 2021

@janka_kubko mne meškali 55 dní 😕

halci
1. sep 2021

ani u mna ziaden vplyv na cyklus

janulik2008
1. sep 2021

Ja som pred týždňom bola na prvej dávke s tiež menzes dajako nikde 😀😀😀

bimbambom
1. sep 2021

@janka_kubko ja som dostala po 4 mesiacoch od prvej dávky . Cyklus trval asi jeden deň.

buberova
1. sep 2021

Som po oboch dávkach a nič také sa u mňa neobjavilo

janka_kubko
autor
1. sep 2021

@kika1603 🥲 a potom si uz dostala normalne dalsi cyklus?

barla5
1. sep 2021

Mne sa od očkovania práveže upravil, teraz neviem či som jediná, ale konečne mám pravidelne s normálnym krvácaním. Pre očkovaním mi to chodilo ako kedy, silné krvácanie, zrazeniny. Dúfam, že to tak aj ostane.

marlent
1. sep 2021

Detto zmenil sa mi cyklus vzdy pride o tyzden neskor

blabla22
1. sep 2021

u mna ziaden vplyv na cyklus (a to mam navyse kombinaciu astra+pfizer-v zahranici)

monika_mt
1. sep 2021

@janka_kubko Kamarátka pol roka po očkovaní Astrou nedostala menštruáciu, cítila sa veľmi zle, nafuknuta, nervózna. Teraz po 6 mesiacoch znovu dostala.