Čudný menzes

amalka147
8. jan 2022

Ahojte baby. Mali ste niektorá menzes typu: 2dni krvacate, na tretí deň slabučko a potom nič. Na štvrtý deň len slabé špinenie. Doteraz som mala 4 dni krvácanie a potom na piaty deň špinenie. Teraz je ti úplne ina ms..
Zo všetkého čo zjem mi je zle na žalúdku, momentálne už druhý deň. potom nevoľnosť prejde, akonáhle niečo zjem, zasa mi je zle. Mala som v noci strašne bolesti a silnú hnačku až do druhého dňa, vzala som čierne uhlie a imodium a už je dobre, len ten žalúdok ma trápi stále.. takisto aj bolesti v podbrušku.
Neviem, či hnačka mala vplyv na ms, že sa totálne obmedzila, alebo ako... nechcem otravovať lekárov s každou prkotinou

lija22
8. jan 2022

ja to mam vzdy tak, par dni perioda, den volno a zas perioda. den volna volame s muzom period gap 🙂 ked mu oznamujem, ze mozeme mat sex vzdy hovorime anglicky aby deti nerozumeli lol

amalka147
autor
9. jan 2022

@lija22 ja som to nikdy nemala..takto...trošku ma to rozhodilo, ale to nic. Snáď ďalšia bude už normálna

nikola545
9. jan 2022

@amalka147 počkaj už viem čo to je ................🤫 siiiiiii ..........

TEHOTNAAAAA 😁😁

amalka147
autor
9. jan 2022

@nikola545 nieee.nie som z tých žien čo za všetkým hľadajú tehotenstvo..
..podľa všetkého asi črevná viróza urobila šarapatu...keďže som mala hnačky tak to pripisujem tomu. Len som chcela vedieť, či niekto to už zažil..

malia18
9. jan 2022

@amalka147 ja si myslím že môžeš byť tehotná pretože ja keď mávam menštruáciu tak mám vždy hnačky proste súčasť menštruácie bolesť podbruška krížov a vždycky mám buď zápchu alebo hnačku a nikdy sa mi kvôli napr ani teplote nezmenila neomeskala alebo nejakým spôsobom neovplyvnila menštruácia vždy som ju mala úplne normálne takže keby mám takúto zvláštnu menštruácia ako ty tak by mi svietili kontrolky a určite by som si urobila test, lebo myslím si že je veľká pravdepodobnosť ak sa teda snažíte o bábo a tie črevné problémy môžu byť aj práve príznak toho tehotenstva.... Veľa žien potvrdilo že mali buď zápchy alebo hnačky a potom zistili že sú tehotné a menštruácia im takto blbla správ testík a daj vedieť držím palce

amalka147
autor
9. jan 2022

@malia18 nerada by som ostala sklamaná, do dnes mi ostalo špinenie, ktoré už skončilo. Črevné problémy zmizli, do včera mi bolo zle aj z blbej horalky, ale to zmizlo po 2 hodinách cca....možno dlhšie, dnes už mi nič nie je chvalabohu. Taze pochybujem, možno len krátka črevná chrípka najskôr, ale asi prvý krát mi to tak ovplyvnilo MS...to nič..možno neskôr keď spozorujem príznaky, ktoré zatiaľ nemam, tak možno potom urobím test ale zatiaľ žiaden z príznakov nemám..ani tá bolesť v podbrušku. Všetko dnes zmizlo konečne.

malia18
16. jan 2022

@amalka147 myslím že za pokus by to stálo ale samozrejme je to na tebe a chápem my sa tiež snažíme už vyše roka :( držím palce

amalka147
autor
16. jan 2022

@malia18 tak neobjavili sa mi žiadne príznaky okrem momentálnej veľkej bolesti prsníkov. Mám pozitívny test na ovulu čiže asi to bude tým. Ale tehotenský je podľa mňa skúšať zbytočne.

amalka147
autor
16. jan 2022

@malia18 ako vravím, test negatívny 🙂

malia18
17. jan 2022

@amalka147 to ma mrzí :( nabudúce to vyjde my tiež dlho nič ale verím že v správny čas aj to príde

amalka147
autor
17. jan 2022

@malia18 nevadí, keď to má prísť tá to príde