Čudné stavy v bruchu, ale nie som tehotná

aalzbetkaa
2. máj 2016

Ahojte žienky, už som sem písala asi pred cca 2 mesiacmi, že mi meškáva menzes 10-15 dní už tretí mesiac a potom príde tak na dva dni a to len ako špinenie. Testy som si robila a vyšli mi negat. aj som bola niekedy vo februári pri svojej ženskej ale povedala že mám všetko ok. Teraz mi zas meškajú už 12 dní, zas som si robila test a vyšiel neg. ale ked ležím alebo sedím v klude tak ako keby mi v bruchu niečo bilo ako by som tam mala srdce. Antiku som uživala pred dvoma rokmi ale to len pol roka. už nejaký ten rok som od nej čistá a ked som ju vysadila mala vsetko v pohode, mrcha chodila na čas a teraz neveim čo sa deje. Ak ste mali niektora s tymi problemy prosim napište. Ci mam zajst k svojej dr, nechcem mat v buducnosti nejake problemy. Mám 23 r.

seahorse27
2. máj 2016

Asi sa privelmi sustredis na oblast brucha. Mozes tam citit nejaku velku cievu a v nej pulzaciu krvi. Co sa tyka nepravidelného cyklu, tak s tym treba ist k dr. Bude to najskôr nejaky hormonalny problem - nech ti spravi hormonalny profil.

monicm
2. máj 2016

@aalzbetkaa Súhlasím so @seahorse27. "Srdce" cítiš svoje vlastné (sama som to občas kedysi cítila) a s meškaním treba ísť k dr.

shia
2. máj 2016

ja ta aj chápem, mne sa zase niekdy zdá, akoby sa mi hýbal vaječník alebo také niečo 🙂 A nerobím si srandu, ale vážne, možno je to niečo podobné ako aj tebe, a tiež mi naposledy meškal ms 7 dní a test neg., tiež vážne netuším, o čo ide, uvidím, ako bude tento mesiac....

monicekus
3. máj 2016

Treba baby určite zájsť k doktorovi a riešiť to s odborníkmi. Nikdy neviete čo to môže byť a radšej skôr zistiť a poprípade vylúčiť že Vám nič nieje ako by ste mali niečo zameškať

aalzbetkaa
autor
3. máj 2016

@seahorse27
A to čo všetko mi bude robiť ak ten hormonálny profil, ešte som to nezažila. 🙂

seahorse27
3. máj 2016

@aalzbetkaa Iba ti vezme krv 😉