Ahojte kočky mam 35 rokov a nikdy som nemala tampón. Musím ísť na CT brušnej dutiny a tam sa píše že mi budú zavádzať tampón, mám hrozný strach. Čo ak potom ten tampón nevyberú, alebo sa im rozpadne a ostanú kúsky vo mne. Čo ak to bude bolestivé to zavádzanie tampónu. Tie ktoré ste boli na CT brucha zavádzali vám aj tampón do pošvy? Museli ste predtým piť aj roztok ktorý sa rozpúšťa vo vode ? Viete mi povedať o tom viac? Bojím sa toho vyšetrenia. Ďakujem.
Prosim ta, nemas sa coho bat. Ja pouzivam vyhradne tampony od 15 rokov, s vynimkou dvoch sestonedeli, ked som nosila vlozky..nikdy sa mi nic nestalo a to uz budem mat tento rok 41 rokov. Kup si tampax s aplikatorom na prve pouzitie. Inak kazdy tampon ma snurku, za ktoru sa vytahuje a material nie je drobivy, vytiahnes ho vzdy vcelku. bude to ok
@oktoberka ani ja som o niecom takom nikdy nepocula 🤷♀️
@oktoberka tvojej mamke pri Ct brucha nikdy nedávali tampón?
@dadis Ja si nemôžem nič kúpiť to mi majú na gynekológii dávať ten tampón a potom mám ísť na to Ct brucha...
nerob paniku, tak ako sa vlozi dnu NIE DO BRUCHA, ale do posvy, ked idu robit ct malej panvy, tak sa vytiahne samozrejme potom. Si myslism, ze si tampony v sebe nechavame rozpadat a rozkladat?
Máš CT panvy,či brucha?mamka mala brušnej dutiny,brucha...vtedy nie.
@oktoberka tak lekár chce vidieť pankreas, peceň.
@viestta tebe to už dávali ?
Tak na toto nedávali tampón.
A to bola asi 5x
@oktoberka nechápem prečo mne ho chcú dať rozmýšlam či odmietnem...
Dovolim si len tak jemne naznačiť, ze okrem CT cohokolvek by sa mozno hodilo aj posedenie v kresle s doktorom psychologie...
@stary_ujco ak máš pocit že si potrebuješ posedieť s cvokárom alebo hoc aj na ňom tak si to dopraj 😂
no preco ti to asi chcu dat, potrebuju tam na spravne vysetrenie mat asi kontrast... ci si myslis, ze zo srandy sa to dava? aby zene sposobil vatovy tampon traumu? :DD
@vamajka na mieste
@simca06022011 dakujem
Mamka absolvovala CT brucha x-krát,žiaden tampón sa neriešil.