Ahojte, rozišla som sa s partnerom pretoze som zistila ze mi je neverný. Objednala som sa na testy na pohlavne choroby. Uz dlhšiu dobu trpim na neprijemny výtok a tak som v strese ze nieco mam. Pred tyzdnom mi bolo robené CRP vyšetrenie kde hodnotu som mala 7 Cize velmi nízku. Neviem ci je tu nejaka doktorka ktora by ma vedela aspon ukludnit ze pri takejto hodnote je vylucene ze mam syfilis alebo kvapavku? Strasne sa bojim.😔 dakujem
Bol ti neverný opakovane s nejakými štetkami, ktoré šlapú niekde na ceste? Tam by som tú obavu chápala. Inak totiž ochorieť môžeš aj od partnera, ktorý ťa nepodvedie, ale ktorý si ochorenie donesie z predchádzajúceho vzťahu, v ktorom tiež nikdy nikoho nepodviedol. Nevera totiž neznamená automaticky pohlavná choroba. A byť verný neznamená automaticky nedostať pohlavnú chorobu. Takže skús sa ukľudniť, venuj sa niečomu, aby si zamestnala hlavu a nerob čierne scenáre kým nemáš výsledky testov.
@kiki68 tak ak má až také obavy a ako píše má dlhodobo nepríjemný výtok, už dávno mohla absolvovať ako samoplatca všetky možné krvné testy v Medirexe a stery v súkromnom gynekologickom centre. Aspoň ja by som nečakala na nejaké termíny keby som mala obavy že muž to robí s nejakými špinami z ulice.
@lauzibr CRP ukazuje na bakteriálny zápal norma je zhruba do 5. Tých 7 je výsledok taký nijaký. Čo sa týka syfilisu, HIV, HBsAg, HAV, HCV, tak to sú vírusové ochorenia. Môžeš byť v kľude. Keď chceš daj si to urobiť, ale asi zbytočne. Výtok môže byť aj zo stresu, ale to je otázka na gynekológa.
@chelsey987 syfilis je bakteriálne ochorenie. A nie, autorka nemôže byť v kľude. Preto smer gynekolog,povedať čo sa stalo a dať si urobiť všetky testy vrátane HIV.
@lauzibr https://www.aids-pomoc.cz/poradna/crp-7477.html
Tu to mas pekne vysvetlene, ale asi ta to neukludni 😉