Črevné problémy z antikoncepcie.

elizeenka
10. apr 2020

Ahojte. Užívam antikoncepciu Regulon,ktorú mi predpísal dr kôli hormonálnymi problémom. Ako som ju začala užívať tak na piaty deň som mala hnačku,potom mi dr kázal dva dni za sebou 2tbl zjesť,kôli tým hormónom a zasa som mala črevné problémy,tak som nasadila Endiex,probiotika. Po 7dnovej pauze som začala zasa užívať antiku a zasa na piaty deň hnačka a dnes to je 9den zasa,máte takúto skúsenosť? Či ju mám vysadiť či ako.

lucks6
10. apr 2020

@elizeenka najlepsie by bolo poradit sa s doktorom, no osobne by som ju vysadila a nech ti vyskusa nejaku inu predpisat, ktora ti take problemy nebude robit.

elizeenka
autor
10. apr 2020

@lucks6 veď to. Len keď dr nerobí a po telefóne sa s ním nedá. Ale beri iba 9den,preto neviem

qwertinka
10. apr 2020

Ja mám laktozovu intoleranciu a inú antikoncepciu ako vaginálny krúžok nemôžem mať. Všetky čo som doteraz brala mi spôsobovali veľké žalúdočné problémy. Spomenula som doktorovi že mám intoleranciu a hneď mi navrhol ten krúžok. Povedal že každá antikoncepcna tabletka obsahuje laktozu. Možno aj vy máte nejakú intoleranciu.

elizeenka
autor
10. apr 2020

@qwertinka možno. Len som zbadala,že ako som začala jesť tie lieky,tak mám takéto problémy. Nie stále,ale už piaty krát sa mi to stalo a to beriem druhý mesiac lieky