Dievčatá mala ste počas covidu aj nejaké výkyvy v menstruacnom cykle?(dlhšia menštruácia,ovulacne spinenie?)
Ja som dostala menzes o týždeň skôr, čo sa mi eseje nikdy nestalo
@martinajurkechova
@hruska91 Ďakujem dievčatá
@laskonka80 žiadne. Došiel na deň presne 3m za sebou. Mne sa to nestáva. Aj intenzita lebo ja mávam veľmi silný. Ale už som v pohode, nestíham meniť tampóny 😀
Prvý menzes po covide meskal,ďalší som už v strede cyklu začala spinit a prechádzalo to do krvy. Momentálne mám 11 deň cyklu a znovu spiním. Tiež si myslím ze za toto vsetko môže covid
@nebeskabrana ahoj, aj ja som o tom presvedčená.Aj si to riešila s doktorom?
@laskonka80 nasadil norethristeron stým ze ms normálne prišla skončila. Dnes už sa stihla objaviť znovu aj krv takže ráno tam znovu idem . Nezdá sa mi to cele ze sliznica,vaječníky všetko je ako ma byt v danej fáze cyklu a ja si krvacam 5 dni po MS 😐
@nebeskabrana ja čo som pozerala zahraničné stránky, tak cez,po covide sa to objavilo veľa ženám-dlhé, silné, nepravidelné. Ja som začala špiniť cez covid v deň ako som stratila čuch a po pár dňoch to prešlo do normálneho krvácania,dnes už 14 deň.Volala som Dr. asi pred 4 dňami, povedal že ke´d to bude pretrvávať ešte pár dní mám prísť.Ako dlho si krvácala?
@nebeskabrana ale ked spomenieš covid, povie že to nie.
@laskonka80 prvý krát to bolo asi 14-16 dni ono to najskôr bolo akoby spinenie a potom to prechádzalo do krvy najskôr po malej potrebe a neskôr už aj na intímke.
Teraz vlastne to začalo ráno 11 dňa cyklu spinenim a už sa pridáva mierne ružová niekedy jasná krv . Prsia mam napnuté.
Myslím si ze to je stres ,rozhádzané hormóny, netrúfam si odpovedať
Ale určite si zajdi čím skôr na kontrolu ja by som nečakala.
@nebeskabrana snáď sa nám to upraví čím skôr ❤️
@nebeskabrana lekár ordinuje vo štvrtok,dúfam že to skončí.Dam vedieť ❤️
@laskonka80 mala som ho v januari a teraz v decembri a ziadne problemy som nemala ani vtedy, ani teraz....
@katren mala si covid 2x?
@laskonka80 ano... od 30.12.2020 do cca 10.1.2021 a teraz zaciatkom decembra.....
@katren veľa zdravia prajem
Ahojte, chcem sa opytat ci sa niektora uz stretla s tym ze mali spinenie v strede cyklu? My sme mali covid koniec januara posledna ms bola dost silna a dalsiu mam o 10 dni ale dnes som dostala spinenie tak neviem ze co to ma znamenat.
Áno, cca v strede cyklu som dostala silné krvácanie. Už som bola z toho na prášky, ale prešlo to po týždni a všetko v pohode.