Covid a menštruačný cyklus

laskonka80
8. dec 2021

Dievčatá mala ste počas covidu aj nejaké výkyvy v menstruacnom cykle?(dlhšia menštruácia,ovulacne spinenie?)

martinajurkechova
8. dec 2021

Áno, cca v strede cyklu som dostala silné krvácanie. Už som bola z toho na prášky, ale prešlo to po týždni a všetko v pohode.

hruska91
8. dec 2021

Ja som dostala menzes o týždeň skôr, čo sa mi eseje nikdy nestalo

laskonka80
autor
8. dec 2021

@martinajurkechova
@hruska91 Ďakujem dievčatá

tetapetra
8. dec 2021

@laskonka80 žiadne. Došiel na deň presne 3m za sebou. Mne sa to nestáva. Aj intenzita lebo ja mávam veľmi silný. Ale už som v pohode, nestíham meniť tampóny 😀

nebeskabrana
27. dec 2021

Prvý menzes po covide meskal,ďalší som už v strede cyklu začala spinit a prechádzalo to do krvy. Momentálne mám 11 deň cyklu a znovu spiním. Tiež si myslím ze za toto vsetko môže covid

laskonka80
autor
27. dec 2021

@nebeskabrana ahoj, aj ja som o tom presvedčená.Aj si to riešila s doktorom?

nebeskabrana
27. dec 2021

@laskonka80 nasadil norethristeron stým ze ms normálne prišla skončila. Dnes už sa stihla objaviť znovu aj krv takže ráno tam znovu idem . Nezdá sa mi to cele ze sliznica,vaječníky všetko je ako ma byt v danej fáze cyklu a ja si krvacam 5 dni po MS 😐

laskonka80
autor
27. dec 2021

@nebeskabrana ja čo som pozerala zahraničné stránky, tak cez,po covide sa to objavilo veľa ženám-dlhé, silné, nepravidelné. Ja som začala špiniť cez covid v deň ako som stratila čuch a po pár dňoch to prešlo do normálneho krvácania,dnes už 14 deň.Volala som Dr. asi pred 4 dňami, povedal že ke´d to bude pretrvávať ešte pár dní mám prísť.Ako dlho si krvácala?

laskonka80
autor
27. dec 2021

@nebeskabrana ale ked spomenieš covid, povie že to nie.

nebeskabrana
27. dec 2021

@laskonka80 prvý krát to bolo asi 14-16 dni ono to najskôr bolo akoby spinenie a potom to prechádzalo do krvy najskôr po malej potrebe a neskôr už aj na intímke.
Teraz vlastne to začalo ráno 11 dňa cyklu spinenim a už sa pridáva mierne ružová niekedy jasná krv . Prsia mam napnuté.
Myslím si ze to je stres ,rozhádzané hormóny, netrúfam si odpovedať
Ale určite si zajdi čím skôr na kontrolu ja by som nečakala.

laskonka80
autor
27. dec 2021

@nebeskabrana snáď sa nám to upraví čím skôr ❤️

laskonka80
autor
27. dec 2021

@nebeskabrana lekár ordinuje vo štvrtok,dúfam že to skončí.Dam vedieť ❤️

katren
27. dec 2021

@laskonka80 mala som ho v januari a teraz v decembri a ziadne problemy som nemala ani vtedy, ani teraz....

laskonka80
autor
27. dec 2021

@katren mala si covid 2x?

katren
27. dec 2021

@laskonka80 ano... od 30.12.2020 do cca 10.1.2021 a teraz zaciatkom decembra.....

laskonka80
autor
27. dec 2021

@katren veľa zdravia prajem

dlucy
1. apr 2022

Ahojte, chcem sa opytat ci sa niektora uz stretla s tym ze mali spinenie v strede cyklu? My sme mali covid koniec januara posledna ms bola dost silna a dalsiu mam o 10 dni ale dnes som dostala spinenie tak neviem ze co to ma znamenat.