Covid-19 a silný menzes

21. feb 2021

Ahojte baby, neviem, či mi už šibe z toho covidu, ale som pozitívna a mam tak silný menzes, ako naposledy po pôrode ( 3 roky dozadu) . Nestalo sa to aj vám? Ja normálne nechápem, či má covid nejaký súvis, ale dosť, že mi nie je dobre, ešte aj toto. V kuse zo mňa valia zrazeniny, a vložku mám fakt každú hodinu na totálku.

simsalabim
21. feb 2021

Uz viackrat tu zeny pisali o silnom menzese pri/po covide... asi to je caste.

autor
21. feb 2021

@simsalabim vážne? Ja som nič nenašla, asi som zle hľadala. Ale ďakujem moc 😊

nykkushka
21. feb 2021

Mne kvôli covidu meskal 10dni a odvtedy to mam hrozné. Pred kovidom som ani nevedela, že mam periódu, teraz týždeň pred bolesti, počas tak isto a silné niekoľkodňove krvácanie. Ak to bude dlhodobé, spýtam sa na to gyndosa 🥺

autor
21. feb 2021

@nykkushka jemine, nestras, ja dúfam, že toto je jednorazova záležitosť 🙊

nykkushka
21. feb 2021

Tiež dufam, že to je dočasne 😲

kristina2015
22. feb 2021

Ja som iba po očkovaní a pár kvapiek krvi mimo cyklu ,ďalšia ktorá má reálne covid o 10 dní prišla skôr veľa žien to tu riešilo . Podľa mňa to môže mať súvis .

lechtivka
22. feb 2021

Ja som dostala o týždeň skôr po covide. Ale tiež som si všimla zmenu 🙄

katka708
22. feb 2021

No zbohom....ja som počas neho mala slabú ale mesiac po to bol masaker.ak sa to zopakuje tak...neviem.....

autor
22. feb 2021

No mňa slak trafi ak to ma byt takto, ja mám pocit že už ani nemôžem krv mať žiadnu a o toceni hlavy ani nehovorím 🙄

kristina2015
22. feb 2021

Telo sa asi čistý a pomáha si ako vie horšie je to s mužmi . Snáď to bude takto a ostatné mesiace to bude fajn.

gaaaa
22. feb 2021

Ja som tiež tak mala v decembri už som myslela,že budem potrebovať transfúziu či stá katastrofa☹

autor
22. feb 2021

@gaaaa no presne .. aj keď už je to lepšie trošku, ale fakt hnus..

gaaaa
22. feb 2021

Ja som už mala až strach lebo 10 dní a silné.Slabá z covidu do toho ms celé zle

autor
22. feb 2021

@gaaaa presne, dosť, že človek je z korony na nic ešte aj toto..

suzy_dm
8. okt 2021

@nykkushka Ahoj, len sa chcem spýtať, ako u teba pokračovali ďalšie cykly po covide? Ja mám prvý menzes po a ťiež ho mám dosť silný. Ďakujem

autor
11. okt 2021

@suzy_dm mňa si sa síce nepýtala,ale u mňa už boli ďalšie relatívne ôk. Teraz po pol roku úplne ôk

suzy_dm
15. okt 2021

Ďakujem za odpoveď. A nemali ste problém so železom?

autor
15. okt 2021

@suzy_dm neviem o tom, ale pre istotu som veľa píla a jedla cviklu..