Ahojte. Su tomu uz tri dni Co som si vsimla zvlastne sfarbenie mojich bradaviek. Tehotna asi niesom 😕 kedze beriem antikoncepciu ale nieco podobne sa mi stalo asi pred rokom ked som neplanovane otehotnela a tiez sa moje bradavky sfarbili na slabo fialovu farbu neskor do hneda. Teraz mam Menstruaciu aj to nejak skoro kedze som ju mala dostat az 28 Aprila. Tiez mam od vcera akoby slabsi pocit na zvracanie co u mna nebyva zvykom. Najskor som si myslela ci to nemozu byt aj hormony kedze uzivam antikoncepciu ibaze este k tomu ma stale boli v podbrusku a obcas pichne v pravom vajecniku a sem tam kus zabolia aj krize. A niekedy ma aj slabo bolia prsniky a su na nich modre zilky. S priatelom som mala styk zhruba pred dvomi tyzdnami Test mi vysiel negativny a aj moj doktor nevedel povedat ze ci to je alebo nieje tehotenstvo. Nic tam nevidel Tiez mi Toto povedal pred rokom a potom mi zistil z hcg ze som v tom presnejsie som bola vo 4tt. A taktiez aj pred rokom som mala negativny test. Uz som pocula vela takych pripadov ked zeny otehotneli aj pocas uzivania antikoncepcie. Tak neviem teda. A zaroven chcem podotknut ze pred rokom ked som otehotnela tak som mala podobne priznaky az na to ze Mi neprisla menstruacia a teraz ju mam. Neviem som z toho Mimo. Poradte dakujem.
A v com potrebujes poradit? Ked ti gynekolog povedal, ze nevie...tak myslis, ze tu ti niekto povie, ze ANO si alebo NIE, nie si tehotna? Ak uzivas ATK poctivo a posledny mesiac si nezvarcala, nemala hnacku a neuzivala ATB, tak je dost nepravdepodobne, ze si tehotna. Aj ked aj take pripady sa obcas stanu, ale je to velmi velmi zriedkave....neostava ti nic ine, len cakat a spravit si test o par dni, pripadne ist znova na sono alebo na odber krvi na Hcg...nejako si sa uz hadam s tvojim gynekológom dohodla.
@somarinka5 Lepšiu radu ako ti dala @seahorse27 už nedostaneš. Počkaj nejaký ten čas a potom sa buď potvrdí alebo nepotvrdí tehotenstvo. A ako dopadlo to tehotenstvo spred roka ? Obávaš sa toho, že popri jednom drobcovi nebudeš stíhať aj miminko ? Alebo ešte stále kojíš ? Aj to by malo vplyv na plodnosť, hormonálne procesy fungujú trochu inak v tomto období.
Praveze predosle tehotenstvo nedopadlo najlepsie. Male sa narodilo mrtve. 😢 no uvidim najblizsie dni co ako.
@somarinka5 A koľko času ubehlo od pôrodu/potratu ? Tvoje telo za posledný rok prešlo veľkou hormonálnou búrkou, a ak navyše trpíš nejakou odchýlkou, ktorú zatiaľ tvoj gynekológ neodhalil, tak môžu takéto situácie nastávať opakovane. Ja by som na tvojom mieste porozmýšľala nad nejakým skutočne dobrým gynekológom, potom endokrinológom a po tretie nad antikoncepciou - ak sa o bábo snažíte, nie je dôvod brať chemické sr..ky, ktoré majú x vedľajších negatívnych dôsledkov. Ak dieťa neplánujete, skúste radšej mechanickú ochranu alebo u partnera podviazanie semenníkov - je to účinnejšie ako hormonálna antikoncepcia ženy + nezaťažuje organizmus muža tak, ako syntetické hormóny ženské telo.
Od porodu kedy sa dieta narodilo mrtve ubehol zhruba polrok. Plus minus. Dieta chceme cca o rok. Moj gynekolog je dobry a verim mu uz by som k inemu nesla. 😉 tato HAK je dobra v tom ze ju mozem vysadit hocikedy ked Budeme chciet male. Sam mi to povedal doktor. 😉
@somarinka5 Rob ako myslíš, ja by som žiadnu syntetickú hormonálnu antikoncepciu do seba nedávala, ani keby ma za to platili 😉 . Nečuduj sa, ak máš potom takéto problémy. Viac sa ti poradiť nedá.
Prepacte mi ten zly nadpis.