Ahojte... potrebovala by som poradiť... mimo menštruácie som po pohlavnom styku (nie prvom) začala slabunko krvácať a mať kŕče v bruchu... čo to môže byť? (snažíme sa o bábätko... máme nechránený styk). Ďakujem
Moze ty byt aj po pohlavnom styku ak siel hlboko 😀 😀
mozu to byt problemy s krckom maternice.... zisti si kedy ti naposledy robili cytologiu
@petrra12 znamena to, ze ti tecie krv z vaginy. Jak my mame vediet, preco sa to deje zrovna tebe. Od toho mas lekara Moze to byt vselico, od drobneho poranenia hoci az po nador. 😠
može to byt aj ovulácia tiež to býva a niektore ženy to maju. Zaleží kedy to krvacanie v ktorom DC bolo a ake to bolo krvacanie.
mne spominala Dr. ze to moze byt spojene s krckom... takze byt tebou skocim na gyndu nech o tom vie.... ja som dosla tak pred rokom ku rakovine krcka maternice... inak som nemala priznaky ziadne....
polypy, myomy, cysty. zisti to len podrobny sonogram.
Ahoj, väčšinou sa hovorí že sa vtedy uhniezduje oplodnené vajíčko ( to je ten lepší prípad). Mala som tiež krvácanie mimo cyklu, a nakoniec sa zistilo že mi praskla cysta a dostala som krvácanie von aj dnu do podbrušnej dutiny. Takže som si pekne poležala v nemocnici ☹ . Prajem ti aby to bol ten lepší prípad 😅 🙂