Ahojte prosím vás tie ktoré ste už prešli mykózou aspoň raz poprípade viac x . Čo vám pomohlo naj ? Na netu som našla voľno predajný liek . Jednodňová záležitosť jedna kapsula dole . Pomohla vám ? Prešlo to v pohode a nevrátilo sa to za pár dní ? Či treba ešte niečo? .
Môže mykóza omeškať aj MS?
ak sa ti opakuje , smer mudr, dá ti tablety na vkladanie ale dost farbia, + tablety na vnutorne užite a to môže dost pomôct
preliečit sa musi aj patner
a potom ked máš po kure , lactofel alebo podobné raz za 7 dni preventivne,
u mudr treba povedat čo použivaš že sa to aj tak vracia, aby si nedostala candibene mast + tabletu a dovi dopo
Nie mám to prvý x práveže preto by som bola nerada ak by sa to vrátilo . Manžel je mimo domu mesiac a mne začalo to asi týždeň a pol že sa nejak citim vravím asi viac výtoku čo aj bolo . Potom som si už googlila no .
Je potrebné aj aby sa partner preliečil? Keď to takto mám ?
otazka na telo...ake nohavicky nosis? Pokial tangace tak prave tue by som vyradila a nahradila niečím inym
@katkaseiner aj . Striedam normálne ale sem tam aj tangače no . To akože nosenie tangačov môžem si privolať mykózu
Jednoznačne mikomax tablety viem o čom hovorím vyše roka som sa trápila. vyčistí od hlavy až po nohy krvný obeh pľúca... všetko máš pokoj na 3 roky.
Aktuálne som si dnes kúpila lomexin . Je to ok a pomôže?
ano zial hej. Ked som nosila tanga, mavala som mikozu ovela castejsie...teraz mam brazilky a poslednych 12 rokov (co mam deti a nenosim tangá) som mala mykozu asi 2x.
Ja som vzdy isla aj na stery ku gynekologovi ale vzdy mi ucinkoval Macminor (mozno nemam presny nazov)
Najviac mi vzdy pomohol Jenamazol, volno predajny. Skus pozriet. 🙂