Čo vám pomoholo pri mykóze?

29. okt 2024

Ahojte prosím vás tie ktoré ste už prešli mykózou aspoň raz poprípade viac x . Čo vám pomohlo naj ? Na netu som našla voľno predajný liek . Jednodňová záležitosť jedna kapsula dole . Pomohla vám ? Prešlo to v pohode a nevrátilo sa to za pár dní ? Či treba ešte niečo? .
Môže mykóza omeškať aj MS?

lubkovaandrejka
29. okt 2024

Najviac mi vzdy pomohol Jenamazol, volno predajny. Skus pozriet. 🙂

sara07
29. okt 2024

ak sa ti opakuje , smer mudr, dá ti tablety na vkladanie ale dost farbia, + tablety na vnutorne užite a to môže dost pomôct
preliečit sa musi aj patner
a potom ked máš po kure , lactofel alebo podobné raz za 7 dni preventivne,
u mudr treba povedat čo použivaš že sa to aj tak vracia, aby si nedostala candibene mast + tabletu a dovi dopo

autor
29. okt 2024

Nie mám to prvý x práveže preto by som bola nerada ak by sa to vrátilo . Manžel je mimo domu mesiac a mne začalo to asi týždeň a pol že sa nejak citim vravím asi viac výtoku čo aj bolo . Potom som si už googlila no .
Je potrebné aj aby sa partner preliečil? Keď to takto mám ?

katkaseiner
29. okt 2024

otazka na telo...ake nohavicky nosis? Pokial tangace tak prave tue by som vyradila a nahradila niečím inym

autor
29. okt 2024

@katkaseiner aj . Striedam normálne ale sem tam aj tangače no . To akože nosenie tangačov môžem si privolať mykózu

deana100
29. okt 2024

Jednoznačne mikomax tablety viem o čom hovorím vyše roka som sa trápila. vyčistí od hlavy až po nohy krvný obeh pľúca... všetko máš pokoj na 3 roky.

autor
29. okt 2024

Aktuálne som si dnes kúpila lomexin . Je to ok a pomôže?

katkaseiner
29. okt 2024

ano zial hej. Ked som nosila tanga, mavala som mikozu ovela castejsie...teraz mam brazilky a poslednych 12 rokov (co mam deti a nenosim tangá) som mala mykozu asi 2x.
Ja som vzdy isla aj na stery ku gynekologovi ale vzdy mi ucinkoval Macminor (mozno nemam presny nazov)