Dobrý deň už tri roky sa trápim s kvasinkovou infekciou je mi z toho zle už to psychicky nezvládam..chcela by som sa vás spýtať čo vám pomohlo radikálne skončiť s týmito infekciami. Napríklad strava, doplnky alebo nejaké čapíky Ďakujem za rady.
Probiotiká, užívam candistop, dlhodobo
@tinuskabalazova kefir denne
Tehotenstvo úplne vážne. To neni o sladkom. Nikdy som nejako sladké nejedla a problémy som mala pred tehotenstvom skoro stále.
Aj candistop užívala. A máš vôbec kvasinky? Po veľkej na umývať. By som šla na ster, čo vlastne konkrétne je problém.
@sono2 Práveže som bola s tým u gynekológa a ten mi dal macmiror vraj mam nejaké baktérie a vôbec mi nič nepomohlo skúšala som sedacie kúpele rôzne probiotiká a stále nič som už zúfalá stohooo
@tinuskabalazova bojovala som s tým pár rokov dozadu.
- v prvom rade preliecit aj partnera.
- len bavlnena bielizeň prať bez avivaze, prezehlit,žiadne tanga a syntetický
-neparfemovany toaletný papier,vložky na umývanie len čistú vodu
-nasadit pribiotika
-aspon na čas upraviť stravu,vynechať sladkosti aj sladké ovocie
-ja som užívala ešte tinktúru z preháňa,ma to silné protiplesňove účinky
-toto som používala na umývanie https://eshop.nobilis-tilia.sk/produkt/hydrofil...
Už je roky a klop/klop mám pokoj
mne zabrala prísna diéta,tuším 6 týždňov to trvalo.
Baktérie ale nie sú kvasinky.
https://multi-gyn.com/sk/posvove-zdravie/infekc...
Pridam sa mňa to trápi po ovu.. dostanem menzes a je to fuč a zas takto dookola
@tinuskabalazova robili ti aj testy alebo ti doktor dal lieky len sa základe tvojich subjektívnych príznakov? Mňa doktor trištvrte roka liečil na kvasinky, potom ako som takmer rok nevidela vysledky zmenila som lekára a prišlo sa na to, že celú dobu som mala ureaplazmu.
Je zvláštne že ti lieky nepomáhajú.
Probiotiká Candisop mi pomohli . Brala som ich ale dlhodobejšie.. Už je to pár rokov, odvtedy sa mi to nevrátilo.
Urcite nemat sex, lebo ak mas sex, tak si to prenasate medzi sebou. Probiotika nasadit. Intimny gel pouzivat (za mna je super saforelle) pri sprchovani. Ziadne bazeny. A z vonku si mozes natierat fungicidom alebo canestenom.
Tiež tehotenstva. ;D Odvtedy zatiaľ nič. Po druhom tehu.
@cindy22 Robil mi aj testy mám len kvasinky ale pošvu mám poriadku a sex som mala naposledy s partnerom v Januári potom som šla ku ginekolokovy a od dnes žiadny sex nič
@andrejka2424 Vyskúšam ďakujem
Postupne vysadit cukor, uplne.
Len ho nevysadit naraz ale postupne.
@tinuskabalazova oprava:Candistop.Obsahuje to grep,cesnak ak si dobre pamätám .
@tinuskabalazova daj si predpísať betadine
Zaručene pomôžme
Ručím ti zato. Na baktérie najlepšie!
@sono2 A ako sa ten rostok používa?
@tinuskabalazova to neni roztok ale čipky
Su na predpis
@sono2 ja som kukla je aj roztok ,toto myslíš tieto?
Odporucam oreganovy olej, rano na lacno a večer pred spaním čajová lyžička. 3 mesiace pravidelne potom 3 mesiace pauza počas 1 roka. Osobná skúsenosť už 7 r. mam pokoj a to som všeličo používala co mi gynekogicka predpísala a nič nepomohlo.
@salien31 Ďakujem pekne vyskúšam
Ak máš partnera tak treba preliečiť aj jeho inak si to budete stále medzi sebou prenášať. Stačí kúpiť canesten masť, aspoň 3 x nech sa natrie aj on večer. Ja som mala presne tento problém, každý mesiac dokola. Odkedy je preliečený aj muž tak mam pokoj svätý.
@tinuskabalazova áno
Nie to musí pôsobiť roztok je na rany
@salien31 tak, ona ma baktérie. To je rozdiel od kvasiniek na to zaberajú iné lieky.
@tinuskabalazova a hlavne hygiena po veľkej, na mokro.
Ono tam idú baktérie odtiaľ žiaľ. A žiadne tangá
@tinuskabalazova tak, máš klasiky alebo baktérie?
To je veľký rozdiel.
vynechat sladke,probiotika a intimna hygiena .. gel na to urceny .. a mne dost omohol rosalgin vyplach po menstruacii ale je pravd,ze ja som az tak problem nemala..len raz za cas