Čo vám pomohlo radikálne skončiť s kvasinkami?

lllucka123
2. nov 2021

Dobrý deň už tri roky sa trápim s kvasinkovou infekciou je mi z toho zle už to psychicky nezvládam..chcela by som sa vás spýtať čo vám pomohlo radikálne skončiť s týmito infekciami. Napríklad strava, doplnky stravy napríklad candistop. Ďakujem za rady.

lucik194
2. nov 2021

menej sladkosti, ale nevylucila som ich uplne

kamoske pomohlo viacej pit (prestala uplne pit sladene napoje), viac pije caj

yoxinka
2. nov 2021

Polročná protikvasinková kúra riadená gynekológom.

simona92101
2. nov 2021

@lllucka123 uprava stravy,vylucit sladke a hlavne kysnute cesta

ladybug138
2. nov 2021

@lllucka123 porod 🤭 ale to si asi nechcela takuto radu...ja som porodila a odvtedy nic

luci_ba
2. nov 2021

@lllucka123 ja som čítala, že jednej kocke pomohlo do vody/minerálky si zamiešat sodu bikarbonu a vypit. Na sebe som to neskúšala ale možno za pokus to stoji.

miimss
2. nov 2021

@lllucka123 ahoj, aj som mala opakovanú mykózu aj niekoľko krát do roka. A keď som bola už zúfalá a vysvetlilala gynekologovi že proste už je to na porážku tak mi povedal že sú len dve možnosti. Prvá, tabletky mycomax (tri tablety každých sedem dní jednu) mne to naozaj zabralo a už je to niekoľko rokov čo mám pokoj. A druhá možnosť sú akési injekcie (o nich neviem nič, len mi povedal že to je úplne posledná možnosť) chvalabohu na ne nedošlo. Takže odporúčam tie tablety skúsiť. Užívajú sa orálne.

mamamasama
2. nov 2021

ako pisu baby vyssie...jedine strava, strava, strava...bez lepku a cukru...vela kefiru, acidka a kyslej kapusty, cesnak, vitamin C...

svsvsv
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lllucka123
autor
2. nov 2021

@ladybug138 už čakám aj na to len neviem či vydržím pár rokov ešte 😃

lllucka123
autor
2. nov 2021

@miimss to sa užíva stále dlhodobo alebo ako?

lllucka123
autor
2. nov 2021

@luci_ba hej len to sú také tie babkovske rady ja už potrebujem niečo normálne nemám to prvý krát

miimss
2. nov 2021

@lllucka123 nie, užila som len tú jednu krabičku s tými 3 tabletkami a od vtedy mám pokoj.

lllucka123
autor
2. nov 2021

@mamamasama neviete či s tým môže súvisieť aj histaminova intolerancia?

lllucka123
autor
2. nov 2021

@miimss ja už som tiež užívala od gynekológa tabletky aj také že tri na tri mesiace ale aj tak sa mi to vždy vrátilo po douzivani 🙄

lllucka123
autor
2. nov 2021

@lucik194 a ako ste prosím vás začali..vyradili ste všetko sladké alebo ako ste vedeli čo môžete a kolko

lucik194
2. nov 2021

@lllucka123 no ja jedavam sladke len rozne tycinky, ustalila som to na 2-3 tyzdenne, myslim sladke take kupovane

z kolacov doma upecenych nemavam problem

mamamasama
2. nov 2021

@lllucka123 v tomto prípade sa určite dajte na autoimunitny protokol... cca mesiac trva eliminacna faza protizapaloveho stravovania...pomaha aj pri HIT

kk77
2. nov 2021

Posilnit imunitu, skus wobenzym, oreganovy olej, dlhodobo probiotika. Ked nezaberie, smer imunolog.

lllucka123
autor
3. nov 2021

@lucik194 a z nejakých vyprážaných jedál alebo čipsy a podobne sa vám to nedeje ? Ci to ste neodsledovali? Pretože si to neviem úplne predstavit že zjem niečo sladké a hneď sa mi to asi neprejaví.

lucik194
3. nov 2021

@lllucka123 to vobec nic, nema vplyv . mozem zjest na kila aj tri rezne, nic ziaden rozdiel. fakt u mna jedine kupovane sladkosti robili problem

lllucka123
autor
3. nov 2021

@lucik194 tak ešte že tak...už som zacala jesť jogurty acidka a vysadila sladké dúfam že to bude v poriadku ..ďakujem 🙂

matana2
3. nov 2021

@lllucka123 Mne pomohli Probiotika ( take obycajne z lekarne) Som mavala opakovanu mikozu snad kazdy mesiac. Som sa na to stazovala lekarke a ta mi toto poradila. Od vtedy No problem. Takze : vyliecis si mikozu nejakou tabletkou alebo kremom a pri tom zacnes uzivat probiotika a uzivas is tak 2-3 tyzdne podla potreby potom si das len tak kazdy druhy den a postupne prestanes. Vzdy ked mas pocit ze sa ti to vracia si hned das a uzivas par dni. Teraz sa mi po 5 rokoch vratila, behom mesiaca som to mala 2 x tak som zasa sla do lekarne a vypytala probiotika a je pokoj.

lllucka123
autor
4. nov 2021

@matana2 kúpila som si candistop tak snáď to pomôže ale asi si k nemu kúpim aj probiotiká

evuska135
4. nov 2021

@lllucka123
Ja som bola.asi 2x preliecena tabletkami a mne velmi pomaha a stale ho pouzivam zeleny lactacyd z lekarne.

lllucka123
autor
5. nov 2021

@evuska135 ja som raz malá lactacyd a z toho sa mi tiež hneď urobila infekcia

evuska135
5. nov 2021

@lllucka123 podla mna je nemozne, aby sa z toho urobila infekcia. A tento je original na kvasinkove infekcie.
Moze nezabrat ale urcite nie uskodit.