Čo vám pomohlo proti návalom?

25. máj 2022

Ahojte. Všade možne zháňam tabletky Klimakt heel. Sú na zníženie návalov tepla v dôsledku menopauzy. Kedže sa jedna o homeopatika, nedajú sa nahradiť.
Čo Vám pomohlo proti návalom?
Pripadne by sa u niekoho nenašli, kto ich už nepoužíva? Ďakujem krásne za pomoc a rady.

mimasab
25. máj 2022

Nemam to sice odskusane osobne, ale vraj je dobra fytosoja, alebo aj caj z kvetu cervenej dateliny

eestimlha
25. máj 2022

skuste si objednat v tejto lekarni - pisu ze su na objednavku https://www.lekarenstm.sk/sk/detail/klimakt-heel

autor
26. máj 2022

Ano, skúšala som tam volat. Asi je výpadok alebo čo, nerozumiem. Vraj ani oni nedokážu zohnať liek. Mimasab - ďakujem, skúšala som a absolútne mi nepomáhalo ani jedno z toho.

kormino
26. máj 2022

Ahoj ja som vyskúšala naozaj všetko,gynex,kapsule Merlin,rôzne čaje, kvapky od Valovica,tiande .Až som objavila kapsule shatavari.Beriem druhý mesiac a je to super.Navaly ustáli, neustále spinenie hormonalneho charakteru tiež.Ja som maximálne spokojná.

adaam
26. máj 2022

@kormino mne pomáha Pupalka, skušala som aj kotvičnik, ale ten je asi slabší. Na nespavosť beriem melatonin.

kormino
26. máj 2022

@adaam pupalku som brala aj ja v kapsuliach.Chvalabohu so spánkom problém nemám,zaspím ,ked mám možnosť aj cez deň,samozrejme len cez víkend a tak.

bobsent
26. máj 2022

@kormino musíš mať v prípravku trojkombináciu fytoestrogénov- izoflavóny(sója) lygány a kumestány (ďatelina, ploštivník, a iné).takže sleduje zloženie v tbl. aby mali čo najviac v jednej tbl.
ja 6 rokov som na fytoestrogénoch, po operácii v 39 r., prešla som viac druhov, najsilnejší bol menagold,kt. už nie je dostať.Teraz beriem menoxin, jediný som našla na trhu čo má všetko. ostatné si musíš kúpiť 2, alebo 3 prípravky čo je dosť finančne náročné. pozor, fytoestrogény zaberú tak po cca 2-3 mesiacoch a mne tak na 75%. úplne s anávalov nezbavíš.

kormino
26. máj 2022

@bobsent,ďakujem za radu,ja mám 51 rokov,návaly som nemala silné,skôr v noci,ale už sa mi to celkom dobre upravilo,ja som tie prípravky brala hlavne na spinenie,ktoré chcel gynekológ riešiť hormonálnymi liekmi.