Ahojte co vam pomaha na mykozu?ja si davam vaginalny gel dovnutra ale na vonkajsej strane ma to strasne stipe a svrbi aj si to natieram ale nepomaha to.
@cloe123 mne vždy pomôžu canesten tablety. Záberu mi vždy už po 3 tablete a mávala som veľmi často, ale po dvoch baleniach canesten už nemám po mykoze ani stopy ale zároveň s nimi som brala aj vitamíni z Dr. Max probio Femina. Brala som Ich 3 mesiace veľmi sa mi v liečili vytoky aj mykoza
Menstruacia
Canesten tablety uz nie su pokial viem aspon neviem ich dostat vlekarni, ja si zvyknem kupit Clotrimazol 6tabletiek a je pokoj. Stoja okolo 3€ a su volne predajne.
@0kristina0 pomoze to?lebo uz cakam menzes
@lucia851 ano pomoze, ani ja som tomu neverila ale naozaj to pomohlo.
@ninkamamka pokial viem,tak canesten je stale. Aj tableta,aj krem.
@ninkamamka majú aj Canesten tablety 6 ks
Mne sa vyplatilo v takomto prípade ísť ku gyn v prvom rade. Mne sám gynekológ dal čípky, ktoré som užívala, ktoré som si vkladala a k tomu som si v lekárni kúpila aj wobenzym a ten som brala tiež. A postupne sa to zlepšilo 🙂
Len v takýchto prípadoch sa treba obrniť trpezlivosťou 🙂
@0kristina0 mne teda prichod menzesu len oddialil problem, ked som to mala, na ten tyzden co som mala menzes bolo v poho, ale ked skoncil, tak problemy sa zjavili opat, takze neviem, podla mna to neni zrovna riesenie :/
@andreja13 mne to problem vyriesilo, mozno zalezi od toho v akom stadiu to mas.
Mne raz,menzes pomoze inokedy nie
Ja si mam na noc nechat jednu na spanok.Ale potrebujem najprv poobednu vysadit a potom rannu
@0kristina0 no mozno hej, mozno zalezi aj od toho jak dlho to uz trva, aka je intenzita tych problemov, ja ked som toto mala, tak som bola aj u lekara, lebo sama som sa s tym pasovat nechcela, nechcela som len tak barsco skusat stylom pokus omyl 🤒
Ja som trpela mykozou dva roky dr mi dávala všeličo možné nakoniec som ostala alergická na zložku clotrimazol ktorá je skoro vo všetkých liekoch. Pevaril mi už nezaberal bola som u imunológa kde nič nezistil. Naozaj mi už bolo do plaču. Potom som našla na nete scarlet tie bilinne guľôčky. A od vtedy mam pokoj. Ja viem nie každému sa to pozdáva ale kto nevyskusa neveri😁
@lucia851 clogin vaginalny vyplach 🙂