Chcem sa “pochvalit” resp. poradit co mne pomohlo na kvasinkovu infekciu v posve s ktorou som sa trapila. Neverim ale uz mesiac uzivam probiotika Super Dophilus urcene na kvasinkove infekcie jednu tabletku rano po jedle a druhu vecer pred spanim (alebo teda po poslednom jedle) a zatial mam pocit ze zabera, uz po 2 tyzdnoch uzivania sa mi neprijemne pocity, svrbenie neukazalo, predtym som mala neustale takyto pocit az mi to preslo do kvasinkovej infekcie ktoru som musela riesit u gynekologa. Som z toho milo prekvapena pretoze aj sladke velmi neprospieva pri tomto probleme a tieto sviatky tom ho pojedla dost a nic. Pisem preto aby baby ktore sa s tym trapia vyskusali 😊
zeolit, borax, zelene potraviny
@martina_trnava
@martina_trnava Dobrý večer a po akom čase ste pocítili úľavu, ja už to mám skoro tri týždne aj masť od gynekológa aj probiotika na chvíľu pokoj a zasa od včera už sa stým trápim skoro mesiac
no to je pravda, sladke som kvoli tomuto musela obmedzit aj ja. ale tak vsetko zle je na nieco dobre, schudla som 7 kg vdaka tomu, takze som za to v podstate aj vdacna :D 🙂