Ahojte, čo vám pomohlo na krátky cyklus? Lekár mi dal na výber buď Duphaston alebo HAK. Vybrala som si Duphaston, ale vobec mi nesadol, tak som ho prestala brať. HAK je tiez taka, ze treba skúšať, ktorá sadne a to veľmi nemám chuť robiť zase pokusy na svojom tele. Beriem asi necelý mesiac Gynex, ale výsledok žiaden, keďže som mm dostala zase po 3 týždňoch.
@cokoladova_babovka Chcem sa len dostať do normálu, keďže je dosť nepríjemné týždeň riešiť ms, potom týždeň kľud, potom týždeň pms a potom znova ms a celý kolobeh. Ovuláciu mám určite každý mesiac, ale nemám odsledované koľko je do ms. U lekára bolo všetko v poriadku, robil mi aj ultrazvuk, krv mi nebral. Vravel, že to sa mi zblbli hormóny po pôrode. To som bola rok a pol po pôrode, keď som bola na vyšetrenie. Ale skúsim omega3 a alchemilku, radšej ako hormóny.
Tu sa pripnem. Skúšala som tiež čo to. Cyklus mávam 21-22 dňový 😏 HAK uz odmietam, infolic či gynex za mňa nič moc. Mne takto rozhadzala cyklus práve HAK, ktorú som brala pár rokov, ale už cca 10 rokov nič neberiem .
Duphaston, ale ten odmietas
Alchemilka, ale az po 2-3 cykloch sa to "natiahlo" o 2-5 dni.
Ahoj, záleží, čo od toho sleduješ, či chceš otehotnieť, alebo sa len dostať do "normálu". Mne pomohla alchemilka, ale aj infolic, ten mi natiahol cyklus o 2 dni cca. Teraz čítam knihu, kde píšu o potrebe omega3, čiže užívam rybí tuk. Záleží aj od toho, kedy máš ovuláciu a či od ovulácie do ms je aspoň 11 dní. Príčina krátkeho cyklu môže byť rozna.