Ahojte, som 13.deň po pôrode - 8 štichov, nástrih. Striekam cicatridinou, dermo chlorophylom, druhý deň máčam v repíku. Svrbí to, takže sa to hojí. No stále to bolí, hlavne pri sedení a dlhšej chôdzi. Zvonka to mám ako keby opuchnuté a citlivé na dotyk. Čo Vám pomohlo?
@tina.olbreitova sprcha po každom WC a na vložku som si kvapkala rosalgin, inak som len čakala kedy to konečne prejde , tiež som nevedela sedieť,chodiť, bolelo to jak šľak, ale prejde to 🙂
a vetrat.. vela vetrat 😊
@nadazdi normálne do vane? Aj keď krvacam?
@werony_n koľko ti to asi trvalo?
@denden77 snažím sa, keď to ide
Nachystaj si pred kazdym pouzitim toalety pollitrovku flase s teplou vodou a 2-3 kvapkami tea tree oil. Po kazdom pouziti toalety si tou flasou pooblievaj/oplachni predmetne intimne partie. Potom nie je nutne sa po kazdom pouziti toalety sprchovat.
Ja som si hned od prvej sprchy v porodnici striekala regeneracnu emulziu po nastrihu od motherlove. Bola som natrhnuta,nastrihnuta,pozasivana pomaly po zadok,no mne toto velmi pomohlo. Po par hodinach som sedela a chodila akoby nic. Len som mala taky cudny pocit,ako by mi visela nitka z rany a nepila sa mi na stehno,no to nebolelo,len to bolo cudne a vadilo mi to. Ale aj to preslo po 1-2dnoch. A ako pisu baby vyssie, vetrat a vetrat ako casto sa len da
Ialugen plus krém. Najlepší! https://www.drmax.sk/ialugen-plus?gclid=CjwKCAj...
@andreakotesova natierať?
@tina.olbreitova áno. Odporučila mi to pediatrička, keď bola u mňa doma vyšetriť čerstvo narodeného syna. Ja som mala ranu po pôrode zošívanú hádam aj 30timi stehmi...
@andreakotesova vyskúšam hocičo...akurát pozerám, že sa nemôže pri kojení...ty si kojila, keď si si ho dávala?
@tina.olbreitova áno, dojčila som. Pediatrička snáď vie, čo mi odporučí.
@tina.olbreitova umyvat, vetrat a peru balsam. mala som velmi skaredu ranu, no zahojilo sa to. sam moj gynekolog bol prekvapeny.
@tina.olbreitova myslím, že 2 týždne som mala bolesti
Ja som mala cca 50 stehov,cikanie do sprchy,vedela vetrať keď sa dá,betadine na vložku raz do dňa a dermochlorophyl. Hlavne ide o to aby rana bola na vzduchu
Každodenne naloženie sa do dubovej kôry.. ja repik používam hlavne vnútorne, dubovu kôru na vonkajšie hojenie