Čo vám pomohlo na chronický E coli. a Enterococcus v pošve?

totalzufala
9. aug 2019
Používateľ totalzufala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od totalzufala.

Chcem sa spýtať či mal niekto rovnaký problém a čo vám prípadne pomohlo. Mám neustále gynekologické problémy, z kultivácií mi diagnostikovali už asi päťkrát za sebou E coli a Enterococcus masívne, trvá to nonstop už rok. Beriem jedny ATB za druhými, vždy po nich Gynoflor a o týždeň ma to znovu páli a idem odznova. Nemám žiaden pohlavný styk, dodržiavam všetky zásady primeranej hygieny, o tangách mi prosím nehovorte - JA VIEM, nenosim ich. Imunolog mi nediagnostikoval poruchu imunity no napriek tomu mi ju stimuluje. Jediné čo mi pomáha je Vitagyn C ale evidentne to nezabráni ďalšej infekcii.

lucka_lullu
9. aug 2019

@totalzufala ahoj, čím ta lieči imunolog?

mimka91
9. aug 2019

@totalzufala skus gynex kvapky su prirodne a pomahaju podporovat imunitu...ja ich beriem sice ako podporu plodnosti a zvykla som mavat aj gyn. problemy a odkedy ich beriem tak ich nemam...ale obcas preventivne spravim aj vyplach s multigyn.

thekacicaa
9. aug 2019

Vraj aj tinktura z Kapucinky je dobra, treba brat dolhodobo aspon tri mesiace. Ja som ju len zacala teraz brat, tak nemozem potvrdit. A Urixin tablety, tiez dlhodobo. Tiez ich testujem 😃

thekacicaa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janka474
9. aug 2019

@totalzufala.... Kazdy deň užívaj lactoflor..mne to pomohlo. V tomto prípade za pokus nič nedáš..

ericaromy
9. aug 2019

Moja skusenost je - kupit kokosovy olej v lekarni alebo DM a Candimis (oreganovy olej) - od Finclub. Do kokosoveho oleja dat opatrne minikvapocku oreganoveho a tym natierat zvonku, ja som do toho namocila aj ms tampon a zaviedla do vnutra do dvoch dni bolo po probleme. A ten oreganovy olej uzivat aj vnutorne podla navodu. Ked si najdes o tom oreganovom oleji na nete docitas sa, ze je na velmi vela obdobnych patogenov ako uvadzas ze ti vysli z rozborov u lekara. Inak uzivat tiez Estrozin, ta kapucinka je tiez dobra volba. No za mna top je oreganovy olej!!!!

ericaromy
9. aug 2019

V roku 2016 Journal of Medicinal Food publikoval štúdiu, ktorá zhodnotila antibakteriálnu aktivitu oreganového oleja proti piatim odlišným typom zlých baktérií. Po hodnotení antibakteriálnych charakteristík oleja z oregana sa ukázali podstatné antibakteriálne vlastnosti proti všetkým piatim druhom. Najvyššia aktivita bola pozorovaná proti E.Coli, čo naznačuje, že oreganový olej by potenciálne mohol byť používaný bežne na propagáciu zdravia tráviaceho traktu a ako prevencia proti smrteľným otravám z jedla.

kejt1
6. jan 2020

@totalzufala Ahoj, problémy, ktoré popisuješ ma trápia dlhé roky, jediné, čo mi pomohlo boli autovakcíny, ktoré mi zhotovili namieru, zvlášť na každú baktériu. Je veľká škoda, že gynekológovia o tejto možnosti vôbec netušia a teda nie je ako sa o nich dozvedieť. Vyrábajú ich vo Vyšných Hágoch na mikrobiológii, stačí sa objednať u pani primárky M. Poľanovej. Celá kúra pripomína očkovanie, sú to kvapky, užívajú sa v presných dávkovacích schémach. Táto liečba mi jediná priniesla úľavu po viac ako desaťročnom trápení.

totalzufala
autor
13. jan 2020
Používateľ totalzufala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od totalzufala.

dakujem... ja som to chcela od imulogicky ale povedala ze vraj tieto vo forme kvapiek nepomahaju a tie vo forme injekcii uz nevyrabaju....ale dakujem pekne za komentar, idem si to aj tak skusit vybavit

kejt1
27. jan 2020

@totalzufala Mne zabralo len toto, pridávam číslo na ktorom sa v Hágoch môžete objednať. 0524414307, je to štátne zariadenie, takže mi nejde o žiadnu propagáciu alebo reklamu. Inak pri akútnom stave pomáha gynoflor.

kejt1
27. jan 2020
bianka117
11. feb 2020

Prosim treba aj doporucenie? Mne sa opakuje zvonka na vulve bakteria e- coli. Vzdy aj po dobrati antibiotik je nalez pozitivny. Po dobrati antib. Su sice priznaky miernejsie ale potom sa to zasa zhorsi. Nemozem mat ani pohl.styk preto. Dakujem

engel76
11. feb 2020

Celiakiu a alergiu na bielkovinu kravskeho mlieka zistovali? Po zisteni a drzani diety problemy ustupili.

katrin21
11. feb 2020

@totalzufala v prvom rade treba dat do poriadky crevnu floru! Co mas v creve,mas aj v posve a je jedno,ci mas tangace, sex,alebo cokolvek.je to tvoje telo,stav.. po tolkych ATB mas uplne znicene klky criev a floru zarucene.tam treba zacat.
Ries dietu GAPS, uplne obmedz sacharidy a kup si probiotika ktore obsahuju hlavne streptokoky beneficne. Napr.lactoflor, alebo na nete priamo GAPS probiotika.
Jedz vela kyslej surovej kapusty, daj si dietu proste ako pri candide.
Tiez by ti urcite pomohla aj biorezonancia, da sa tam navolit priamo e coli.

kejt1
12. mar 2020

@bianka117 netreba, stačí tam zavolať a objednať sa

bianka117
25. apr 2020

@kejt1 dakujem

pikuli
9. nov 2020

@thekacicaa ahoj pomohol ti ten urixin?

fatalkarma
16. jan 2021

@ericaromy Ahoj,prosim ta,v akom pomere si si zmiesala ten kokosovy s oreganovym olejom na zavedenie do posvy?

vuvina
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
fatalkarma
13. mar 2021

@vuvina dakujem za radu, v minulosti som uzivala blokurimu, uz si nepamatam ci pomohlo, kazdopadne sa znova vratila.
Jedna gynekologicka mi poradila uplne jednoduchu az primit. radu - po malej potrebe sa utierat smerom ku konecniku, kedze opacnym smerom by sme si mohli zaviest aj nahodne bakterie-ecoli ci enterokoka na hradzi do vaginy. Ja som si uvedomila, ze sa utieram od hradze hore, tak som to hned zmenila.
Ja som sa dlhsie trapila s trojitym zapalom v posve-candida, ecoli, enterokok. Uz som sa nespoliehala iba na ATB a mykotika, paralelne s nimi som uzivala ako vaginal. vyplach caj LAPACHO a pila macerat oreganoveho oleja. Co je velmi dolezite, zmenila som stravu-presla som na kvasinkovu dietu, cize som vylucila rafin. cukor, bielu muku, ocot, drozdie a v podstate aj mliecne vyrobky. Nesmierne sa mi zlepsilo travenie, stolica, plynnatost ustala a schudla som....po 2 tyzdnoch diety, lapacha, oreganu ale aj tabliet som sla na kultivaciu a vysledok-NEGATIVNY. Zazrak! Predtym, ked som bola na ATB. mi vzdy vysledky vysli pozitivne na volaco.
Posielam vam link o caji Lapacho:
https://zdravopedia.sk/caje/lapacho-10-ucinkov-...
isla som podla Dr. Bukovskeho: 2 pol. lyzice caju dat do 1 litra vody, priviest k varu, povariť 5 min a potom odstavit a nechat este postat 30 min. Ak robite vyplachy, nedavat do chladnicky a vyplachovat 2-3x denne.

Dufam, ze pomoze 🙂

vuvina
14. mar 2021

@fatalkarma ja už tú baktériu asi nemám, nebola som síce na kontrolnom výtere, no žiadne problémy nemám a tak si myslím, že som v poriadku 🙂 ale každá rada dobrá aj do budúcna 😉 ďakujem 🙂

fatalkarma
15. mar 2021

Ako prosim ta zistil tvoj priatel, ze mal e-coli? Bol na preventivnom vytere z mocovej trubice? Moj partner to absolvoval, bolo to pre neho velmi bolestive.

vuvina
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mat1lda
14. aug 2021

@katrin21 ahoj prosim mas aj nejaky overeny kontakt na tu biorezonanciu? mam ecoli v moc cestach a neviem sa ich zbavit uz roky....

katrin21
15. aug 2021

@mat1lda ano, bioharmonia.sk maju viacero pobociek po Slovensku. Doktor je svojsky typek, ale rozumie sa tomu,co robi.

mat1lda
16. aug 2021

@katrin21 okej skusim v BA 🙂 dakujem moc

mata1278
26. aug 2021

@ericaromy dobrý deň a keď ste dali ten kokosový olej na to oreganovy mam aj ja doma ten od finclub nestipalo vás to keď ste si dali na tampon

dom_l
6. máj 2022

@kejt1 Dobrý deň rada by som sa opýtala preplacala vám to poisťovňa alebo ste to musela hradiť sama? Dakujem

kejt1
6. máj 2022

@dom_l Hradí poistovna

alenka1967
1. mar 2023

@fatalkarma dobrý deň prosím Vás aplikovala ste si ten kokosový olej z oreganom do pošvy? Keď áno pomohlo to? Neviem si rady nič mi nepomáha ani opakovaná autovakcina veľmi pekne ďakujem za odpoveď