Čo v pomohlo na análnu trhlinu? Ja už neviem si rady, dávam si hemogel čapíky dva dni ok keď nedám si zase to boli, poraďte niečo kto má skúsenosti
@kacenocka2 mám problém vo vnútri konečníku
Mastu krém,alebo masť dubová kôra mne pomohla..mastu ma aj aplikator s ktorým si to viete zaviesť,alebo čipky
Dubova kôra a imazol
Na laserovej oparacii bol niekto?
Proctoglyvenol/unigel capiky od bolesti fajn, a hlavne uprava stravy( vlaknina voda) a pravidelna stolica
Operacia je ako posledna moznost ,treba dobreho proktologa .
Kto to diagnostikoval tak mal navrhnúť aj liečbu.Zalezi od konkrétneho pacienta a nálezu v konečníku.
Aj ja som mala ale isla som s tym proktologovi a namiesali mi taku specialnu mast a potom sa to zahojilo
@christin1280 u ktorého proktologa si bola?
Nic,len cas, opakovane sa mi vracala a po prvom porode to bol des,nevedela som sediet,vstavat,nejedla som aby som nemala stolicu,plakala som od bolesti. Ziadne cipky,masti,gely,bola mi odporucana operacia ale odmietla som.Cca rok ,kym sa mi to samo zahojilo.
Doktor pro bratislava ružinov
Ahoj mozem sa spytat ako si dopadla s trhlinou
@kamagma ahoj mozem sa spytat uz ai od vtedy nemala trhlinu
@klaudia1212 chvalabohu uz nie, parkrat som mala krvacajuce hemoroidy v 2.tehotenstve ale to bola malina oproti trhline
@kamagma a ako sa vam zahojila ta trhlina?
Ide o to ze som pouzivala mast doloprpct ma sa uzivatzmax do mesiaca co som nevedela a užívala som ju aj pol roka následne toho sa mi tam stensila pokozka a teraz sa mi robia stale trhliny mam si len davat dubkvuzkoru kúpele len to aa mi strašne vysušuje potom to zase praskne potom som zase na wc tk pomaha prasknutie plus tenka pokozka neviem co teraz
A ktomu ma to aj dneska a vcera zacalo nepríjemné svrbiet
@klaudia1212 uz nepamatam presne , casom bolela menej a menej este aj aloe vera som si davala.
Prosím o radu. Už dva mesiace mám neskutočne bolesti z análnej trhliny, navštívila som troch doktorov, každý mi dal inú masť a nič nezaberá. V proctocare som zaplatila len za maste 280 eur, vyhodené peniaze. Beriem vlákninu, dietujem… nič. Sú dni keď mám take silne ataky, že kričím od bolesti, okrem konečníka mi ide bolesť do podbruska, vaginy, všetko boli. Je tu niekto, komu sa to vyliečilo aj po tak dlhom čase? Ja si myslím, že sa to už nezahoji. Dva mesiace len polihujem, niekedy ledva chodím
@ketrin24 ahoj ako sa Ti darí s tou trhlinou? Ja by som sa chcela spýtať na tie 3 masticky z doktor pro za 280€ čo si písala. Už veľa ľudí mi to odporúčali ale je to pre mna veľmi veľa peňazí. Mama má priateľa lekara a že ak mu dám názvy tak ich skúsi zohnať lacnejšie. Nevedela by si mi ich prosím napísať ? Moc ďakujem
@doki5625 ahoj. Mne tie masticky za 280 eur vôbec nezabrali. Žiaľ neviem ti povedať názov, lebo to bolo zarobené v lekárni a nebol na nich vôbec názov. Iný doktor mi predpísal masť rectogesic, dá sa kúpiť normálne v lekárni ale na predpis. Ta mi zabrala ale až po nejakom štvrtom balení. Trvá to veľmi dlho.
Mate na mysli trhlinu pod kostrčou, či este nižšie?na trhlinu pod kostrčou imazol alebo sudokrem..na trhlinu nižšie mastu krém..mam skúsenosti,cez tehotenstvo som si to vytrpela..