Čo vám pomáha na mykózu ?

8. feb 2020

Žienky co vám prosím vás pomáha na mykozu nič mi nezaberá a už to mám 3 dní ide ma šibnut

janulka257
8. feb 2020

ísť lekárovi.... 😊 a dať si spraviť ster a niečo predpísať. Nemusí to byť len mykóza..

kiki68
8. feb 2020

Urcite ist k lekarovi, on urci co to je. Mozno treba atb, ak je to iba podobne mykoze. A na mykozy je fajn vyradit z jedalnicka sladke a cukor ako taky.

lenka2710
8. feb 2020

Ja som pila veľa acidka 😉

zdenuska1409
8. feb 2020

Ahojte nevedela bi ste mi niektora z vás poradit cely Január sme sa snažili o bábo v kuse cely mesiac asi 10 dni pred menštruaciou som mala bolesty v podbrušku a hlavne v oblasti maternice menštruacia mi meškala asi 4 dni potom som dostala ale velmi silnu ,robila som si test višiel neg.😏bola som u dok.zistoval mi cez krv či niesom tehotna alebo či to nebol potrat aj to višlo neg. Pichol mi injekciu abi som menej krvacala už prešiel cca tužden a mna strašne bolia križe a picha ma v podbrušku ale strašne mi tvrdne brucho hore nad pupkom ,😔

neluskas
8. feb 2020

s mykozou som bojovala dlhe roky, hlavne po návšteve verejných kupalisk. bolo to strašne, svrbenie, palenie a pod. odkedy uzivam prirodne produkty a zmenila som aj sprchový gél za prirodny, pretoze pri mykoze je dôležitá aj hygiena, tak uz mam pokoj

sissahh
9. feb 2020

Bez srandy naozaj 100% funguje a je to bezpečne namocit tampón do acidka zaviesť dnu nechať pôsobiť aspoň 5 min a vytiahnuť 🙂

stanulienkat
9. feb 2020

@sissahh nerad prosim ta taketo hovadiny. Ty si pichaj co chces a kde chces. Toto keby pocul lekar, tak povie,ze nie si normalna.

sissahh
9. feb 2020

@stanulienkat nieje to žiadna hovadina ! A som zdravotak