Čo vám pomáha na bolesť pri ovulácii?

macko1007
27. jún 2023

ahojte,co vam pomaha na neskutocnu bolest pri ovule?nemam ju kazdu ovulu ale dajme tomu kazdu druhu..vecer mi praskol folikul na 100%lebo som mala mierne bolesti..a asi za 3h som sa uz budila s placom,nevedela som vstat ani z postele,ledva som presla po liek od bolesti..akoze brutal bolest,ani vycikat sa mi nedalo strasna bolest..je nieco overene co vam zabera? zabral mi az 3ti panadol..

bety19
27. jún 2023

ja niekedy pijem alchemilku od ovulácie po menštruáciu... a nasledujúci cyklus už nemám ovu takú bolestivú

bibina32
27. jún 2023

@macko1007 Ja si sledujem, kedy mám ovuláciu, už poznám aká je to bolesť . Keď mi začínajú bolesti tak si dávam Nalgesin S ak sa to stupňuje tak po 2 hodinách Ibalgin. Ale stalo sa mi, keď som ešte nevedela, že to je ovulácia, že som ráno vstala a do 10 minút také bolesti, že som myslela, že odpadnem. Vtedy mi nič nezabralo.

hanaxxx
27. jún 2023

Mne pomahal caj z rebricka/mysi chvost

selenka7
27. jún 2023

Gynex kvapky. Vlastna niekolkonasobna skusenost. Aj cyklus sa mi vzdy upravi, lebo zvyknem pred MS aj tyzden spinit. Nasadim gynex na 3 mesiace a potom zas na cas pokoj. Teraz som ho dlhsie nebrala, ale kupim zas, lebo predvcerom akurat taka ovulacna bolest, ze kebyze uz nemam apendix, tak si myslim, ze to bude ten.

taktotedanie
27. jún 2023

Flector, niekedy aj dva naraz..ale nemam to kazdy mesiac

zuzpar
28. jún 2023

Toto je dobry liek od bolesti, mne pomoze zakazdym ked mam nejaky problem, bolesti.