Ahojte, čo už je veľmi silná menštruácia ? Ja mávam takú normálnu, povedzme jeden tampón mi vydrží tak 6h (OB normal). Teraz mám pocit že mám veľmi silnú, vydrží mi tak dve hodiny. Dosť sa mi krúti hlava, sem tam mi je na odpadnutie. Myslíte že to je príliš alebo je to ok ?
Nejaké extrémne bolesti nemám.
Mám to dnes tretí deň, ale prvý to bolo len také slabé rozbiehanie. Včera tak klasicky a dnes od noci takto
U zien bezny priebeh. Tiez mavam slabsie a raz za cas silnejsie krvacam. Myslim,ze na 4.den byva najsilnejsia
Max zavolaj gyn, zbytocne tam nevhod
Niečo je zrejme inak, nemala si väčší stres, zmenu prostredia, injekcie na riedenie krvi, nejaké lieky, možno nejaký vírus? Ak by sa to zhoršovalo, určite choď k lekárovi.
Este by som pockala 1-2 dni. Mne by nevystacil ani tie 2 hodiny. Nemavala som vzdy taku silnu, ale od isteho casu sa to preplo a uz mam, moze to tak byt aj u teba.
Ešte mi napadlo že včera som dosť dvíhala ťažké veci, či to nemôže byť tým
Toto nie je silná len u teba silnejšia ako obvykle. Mne jeden v najhoršom období vydrží do hodiny
Tak mne na 2 a 3 deň vydrží 2 až 2,5 hod ObSuperPlus a nie normal. To nie je silná menštruácia.
Dobre ďakujem baby,len to takto nemávam tak som sa chcela uistiť
Moja mamina mavala takú, že z nej padali kusy krvi a musela si meniť tampón ci vložku každu hodinu. Išla ku gynekológovi a potom to nejak upravili.
Nemoze to byt aj teplom? Mne sa pri ms vzdy viac kruti hlava ked je prilis horuco a tiez ked sa prilis namaham. Co sa tyka krvi, ja som vzdy mala extremne vela. Pred tehotenstvom som mala velmi silne bolesti aj velmi velmi vela krvi. Tampon az na treti den, lebo mi bolo praktickejsie si menit vlozku ako tampon, kedze som musela kazdu hodinu dve. Ked som bola pubertiacka, prve dva dni ma mama vypytala zo skoly, lebo som od boelsti grcala obcas. A vzdy to bolo o stupen horsie v lete alebo ked som nieco tazsie prenasala/kmitala po byte.
Gynekológ tvrdil, že 8 a viac vložiek denne.Mne vydrží v najsilnejší deň tampón 2 hodiny.
Daj si c vitamín a ascorutin 3 x denne
ked sa ti kruti hlava a je ti na odpadnutie, tak to v poriadku nie je. ale neviem, ci by som to pripisovala len tomuto. u mna boli aj take obdobia, ked som musela naraz mat aj tampon aj vlozku a kazdu hodinu menit, ale zase zle mi nebyvalo. je to velmi individualne.
6 hod tampón? Tá to ja mením každé 1,5-2 hod... Mne dr povedala že silná je keď menis vložku skôr ako pred hodinou...vtedy už tbl som dostala
normalne ku gynekologovi... ved je pracovny den, lekar zrejme ordinuje, nezatazuj zbytocne pohotovost..