Čo to mám pod prsníkom?

11. apr 2023

Ahojte baby ...možno to je trochu nevhodne to tu davať , ale dnes pred sprchou som si všimla , že preboha čo to jee ??? Vobec ma to nesvrbi , neštipe proste nič ...neviem kolko to tam ani mam , ale dlho to asi nebude ...
A tie čo idete pisat že smer Dr , tak ano , určite sa za ňou zastavím. Ďakujem

laura07
11. apr 2023

Nemáš veľmi ale že veľmi úzku podprsenku? Nevybehla ti kostica z nej a nepichala ta tam cely deň? Ak máš malé dieta, nakoplo ta? Máš to len tam?

mary888999
11. apr 2023

Zaparenina,.. dost ale veľka, daj si na to puder, alebo aj zinkova masť je fajn... Daj na to čistu gazu aby nebola koža na kože a za dva tri dni to zmizne.

daniela2202
11. apr 2023

Zaparenina

mimi3008
11. apr 2023

Prip.este plesen

mima999
11. apr 2023

toto mala moja pacientka . Je to zaparenia , používali sme na to púder a zinkové krémy ...

domkakvet
11. apr 2023

Aj alergia by to mohla byt.

autor
11. apr 2023

@laura07 nemyslim si , ze by to mohlo byt uzkou podprsenkou. Mam presne na mieru a to mam ešte taky pocit , ze su mi volnejsie a mozno mensia o kusok by sedela lepsie....a mam to len tam ....

laura07
11. apr 2023

Tak ako baby píšu. :/ hádam to prejde raz dva.

autor
11. apr 2023

Baby je mozne , ze to bude aj zaparenina. Nakolko som zacala po RD pracovat , kde sa aj zapotim tak myslim si ze to bude tym ....mna najskor napadol exem ...ale hned zajtra letim do lekarne na tu zinkovu mast ....ale ako si to spravit aby to neslo koza o kozu ? Predsa je to taky blbsi zahyb ...

panonia
11. apr 2023

Treba dodrziavat zvysenu hygienu a ak sa spotis musíš sa prezliecť do suchého ak máš Imazol krempastu daj si na to alebo Pytiol a prekry si to gazovymi stvorcami alebo latkovym kapesnikom len tak zľahka nech to dycha. Raz mojmu muzovi povedala kozna že nema nosiť čierne oblečenie lebo je tam vela chemie a môže to spôsobiť kožné problémy hlavne ked sa spoti.

pinkgirl
11. apr 2023

Tiež sa prikláňam že he to zaparenina a možno sa ti tam už z toho tvorí pleseň. Ak máš roma imazol krempasta, tak si to natri.

matullienka
11. apr 2023

Ak máš doma sudokrem môžeš dať aj ten

amelie2017
11. apr 2023

Mne sa v lete v praci robia taketo zapareniny. Davam si maleho krem na zadok. A snazim sa cez prestavku prezliect podprsenku. Ale ani to nepomaha.

autor
19. apr 2023

Dievčata ahojte. Kupila som si nato imazol krempastu , vyliečila to asi za tri dní. Potieram si to napriek tomu stále , ale stále to je takéto. Mám ešte čakať? Alebo skúsiť inu masť?
Ale ste užastne , sa mi ulavilo , keď to vyzerá takto ❤️

kofolala
19. apr 2023

Je to zaparenina .dlho to trvá dokym sa vylieci. Pred tým ako dáš liečivo treba vždy dobre poumývať a vysušiť aj 3-4x denne. Nedávaj si podprdu ak sa da nech sa to aj vetra