Baby dostala som mykozu 🙈 a za par hodin musim ist na jedno dolezite stretnutie. V noci ma zobudilo to palenie, namazala som si to tam trocha z vnutra a zvonka Lomexinom (mala som nastastie doma, raz som ju uz mala). Konecne ulava. Moja doktorka ma dnes dovolenku, takze jej nemozem ani zavolat. Neskor pojdem zastupujucemu, az po stretnuti 🙈.
Pojdem do lekarne, viem ze sa tie veci davaju najlepsie na noc, ale prosim poradte co mi zaberie hned. Lepsia tableta ci krem? Jenamazol? Citala som aj o Rosalgine ale ja skor nieco co mi bude hned posobit a nebude ma az tak palit. Ja mam teraz dilemu, ze ked si dam tabletku bude ma stipat lebo to nebude dlho posobit a krem zo mna hned vytecie. Jaj poradte baby 🙏
Mne velmi pomohol gynazol. Tableta to posvy. 2-3dni vyteka a uplne mi to vyliecilo vsetko.
tea tree olej zmiesaj s nejakym olejom jedlym a povytieraj
v lekarni ti predaju clotrimazol cipky 100 mg... mozes si kupit 2 balenia...
@gelifil prosim ta, taketo hovadiny nerad ani zo srandy, lebo jednoduchsie jedince to mozu spravit.
Rosalgyn - pozor po vyplachu treba aspon tyzden davat vag probiotika
Ten rosalgin by mal prave ze ulavit hned, a ak nie tak domaci trik co mne naozaj pomohol, sodu bikarbonu zmiesat s prevarenou vodou a urobit tiez vyplach
Baby gyndovi som sa nedovolala, je niekde v tramtarii. Bola som v lekarni a sestricka mi poradila jenamazol, dala mi aj gynimun nejake probiotika a mam canesten krem. Len vraj si to mam dat na noc, tak aspom zvonka natieram. Nejako musim vydrzat. Dneska to bol den teda 🙈
Dakujem vsetkym🙏 toto skusim snad ulavi v noci
Za mňa canesten kombi
Acidko alebo biely kyslý jogurt potrieť nechať chvíľku pôsobiť a oplachnut uplna topka
@stanulienkat neni to blud roky to praktizujem ale len jednu znacku..kvapka na tampon a ulava pride okamzite.
Potom nasadit canesten combi.
@sissahh ano, topka..pravidelne sa gynekologovia bavia na takychto receptoch.
@saxana000 preboha baby... keď sa tomu nerozumiete,neraďte. Zbytočne urobíte problém zdravotnej tým ženám.
To, že si do vagíny picháte gumených mackov a iné potraviny -je to blud. Ti, že vám to pomáha, to sa iba vo vašej hlave asi deje. Gynekológovia pravidelne varujú, aby si ženy nedávali takéto babské recepty, narúša to mikroflóru a vyrobíte si zdravotný problém. Už som počula aj v cesnak vo vagíne... Sme v 21. storočí, tak sa podľa toho liečte prosím. A nie tieto voloviny ešte rozširovať ďalej.
@stanulienkat nevravim že si to má napchať do pošvy :D na povrchu potrieť a oplachnut … acidko neutralizuje pH … vidno že ste nemali take problémy že nič na ti nezabralo v tom zúfalstve skúsite čokoľvek čo pomôže a mne toto aj kamarátkam hneď zabralo
@stanulienkat a keď si tam napchate kilo canestenu je podľa vás v pohode ? Časom si človek na to vytvorí rezistenciu a vtedy začína zábava keď sa idete zodrať z kože a nič nezaberá
Mne pomohol Canesten.. ale treba dávať pár dní nezaberie po 1 natreti
To fakt si tam niekto pchal cesnak? 😳
@stanulienkat Chcela okamzitu ulavu poradili sme co zabera okamzite.Ked sa dava na hrudnik husacia mast od kaslu a cibula zemiaky do ponoziek od teploty nad tym sa nikto nepozastavi.na liecbu samozrejme canesten alebo ine liecivo.
O cesnaku som fakt este nepocula.
Cajovnik ma sirokospektre vyuzitie a nie je olej ako olej treba si precitat zlozenie prisady.ja.pouzivam jeden jediny a na vsetko vylizal nas z kiahni vyliecil afty akne zapaly vyhojil mokvave rany stipance aj podvozok.
Ja som nepisala o vytierani a miesani s fritolom.ale o jednej kvapke na tampon na ukludnenie sliznice.
@sissahh neviem ako acidko neutralizuje pH, ale ok. Babske bludy. A ano, budem sa liecit liekmi. Rezistencia vznika pri dlhodobom, castom a neodovodnenom naduzivani, alebo uzuvani ala MK. Aj na su tu mudrlantky z vysokej skoly zivota. Uz som su citala rady, zr 2x natriet a dost. Akurat si tu rezistenciu privodia.
Jogurty , acidka a podobne chobotiny obsahuju stabilizatory, rozne zahustovadla, gumy a hlavne CUKOR!!, ktory pomaha rastu kvasiniek!!
Tea tree oil je tiez precenovany. V zivote mi na nic nepomohol (netvrdim, ze inym nepomohol), ale moze menit pH posvy.
@saxana000
Takže jediná dobrá rada do budúcna od cas, že môže navštíviť lekáreň alebo lekára.
@stanulienkat tak keď preferujete lieky a veríte farmaceutickými firmám tak nech sa páči 🙂 za mna acidko mi zachránilo doslova život keď už Som zoskrabovala pomaly kožu do krvi a tie vaše slávne výrobky z lekárne akurát tak stav zhoršovali nezažiješ nevieš toľko k tomu canesten bol fajn na chvíľu stav nevyliečil
Musis vyskusat co ti ulavi. Mne napriklad canesten vobec nepomohol ale velmi mi pomohol z kremov fungicidin. Kazdemu sadne nieco ine. Skus co ti dali v lekarni a uvidis 🙂
@stanulienkat suhlasim.cajovnik je velmi v mode ale treba najst ten spravny a poriadny.skusala som vela druhov a vela znaciek kym som nasla tento a pouzivam ho fakt takmer na vsetko vela krat ma uz zachranil..a ph pri tom prekyseleni praveze potrebujes zmenit nie? Moja rada znela cajovnik od okamzitej ulavy a potom liecit canestenom zvnutra zvonka alebo teda smer lekat..ty si zacala o gumovych medvedikoch...
Zdravím. Pomohli rady k liečbe? Ak problém pretrváva kľudne mi napíšte ,pri mykozach treba prečistiť organizmus zvnútra aj zvonku .
Zavolaj svojmu gynekologovi nech ti posle online recept na mycomax tabletku, treba zobrat oralne nie do posvy, skus hypermangovy kupel, a nech ti posle aj daaky vaginalny krem