caute. nerada sa natieram. teraz ked som tehu uz musim. natieram si po sprche bi oil na prsia brucho a boky. moja otazka: kolko vam trva kym sa vsaje a co robite dovtedy? mne to pride ako vecnost ze snad aj 20 min ci polhodinu stale som mastna. nemozem sa obliect. nemozem nic robit lebo za prve mi je zima a za druhe by som nieco zamastila... nie su na toto nejake finty???
Ja po sprche si dám vždy župan ,naolejujem sa a zakryjem aj dekou 😊keď riadne vsiakne oblecem pyzamo a hotovo 😂
Mala som od saloosu tehotensky olej a ten sa rýchlo vstrebal, nezamastil veci, rano pred pracou bez problemov.. a strie žiadne 🙂
tak mozno skus vyskúšať aj niečo ine ako bi oil
Neolejovala som sa.
Olej od eucerinu na strie je topka rychlo sa vstrebe,v podstate ihned po vmasirovani.ani jednu striu som nemala v tehotenstve
Ja som si lahla do postele a tak sa naolejovala 😁 Lezal manžel takze to ocenil 😁😁
kup si zupan, olejuj sa viac a cakaj v tom zupane zabalena. Ja by som to riesila asi tak, neznasam ked mi je zima. Alebo nejake vesi co vyradis si obliekaj naolejovana hmm..20 minut to su take vecerne spravy sprav z toho ritual :D