Čo používať na červené vyrážky v oblasti bikín po holení?

aalzbetkaa
7. júl 2019

Ahojte baby....vždy ked sa holím tam dole, tak v oblasti bikín mám také začervenané, miestami až ako keby vyrážky. Čo vy používate nato buď pred holením alebo po, aby to bolo normálne. Inde sa mi to nerobí. A ešte dnes sa chcem ísť kúpať a dalo by sa to niečím narýchlo prekryť alebo čo. 😀☺ veľká vďaka

ukulela
7. júl 2019

@aalzbetkaa pre toto dole nemozem ziletku. len krem ... pripadne elektricky holiaci strojcek. cokolvek som si dala ku ziletke - penu, balzam po, atd, vzdy to skoncilo zle.
ak nieco na ulkudnenie, mozno aloe vera, ... ale ci ti to tak rychlo zaberie, hm, asi nie.

adelakom12
8. júl 2019

@aalzbetkaa určite nehoľ "nasucho" aspon po bokoch 🙂

aalzbetkaa
autor
8. júl 2019

@adelakom12 to určite nie na sucho 🙂 už som mala kadejaké peny na holenie, potom aj sprchac som skúšala a kadečo ...a vždy to mám také podráždene....ale asi je pravda ako vyššie pani/slečna písala že ziletka to asi dráždi či

adelakom12
12. júl 2019

@aalzbetkaa fuh :( no, ja som si kupila mylsim, že to je Venus alebo tak a v pohode to je teraz.. Bola síce drahšia, ale som spokojná.

fokuska
12. júl 2019

@aalzbetkaa Ake ziletky pouzivas? Skus panske trojcepielkove a na kazde holenie novu ziletku. Fajn je urobit si predtym peeling, poriadne navlhcit a napenit (staci obycajne mydlo).
A neholit chlpky hned ked maju pol milimetra ale pockat kym su trosicku dlhsie.

samcinka
12. júl 2019

aj mne sa vždy robili červené vyrážky aj keď som použila pena na citlivú pokožku.Kúpila som si Venus Bikiny Precision a už som to nemala červené.je to niečo ako zastrihávač.

jamatkaroka
12. júl 2019

Ja mám podobný problém, bez ohľadu na to aký strojček alebo penu použijem, stále tam mám tie červené bodky. Trochu sa bojím použiť depilačný krém, predsa je to chémia, čo ak mi to podráždi pokožku ešte viac. Máte s krémom ešte niekto dobrú skúsenosť?

jamatkaroka
12. júl 2019

@samcinka presne ten som si kúpila aj ja a tiež som bola veľmi spokojná. Hlavne má tešilo že keď chĺpky dorastali, vôbec to nesvrbelo. No po pár použitiach sa zrejme otupili a teraz už dobre neoholi. Neviem si predstaviť že ho budem vymieňať každý druhý mesiac, preto zvažujem depilačný krém.

neluskas
14. júl 2019

@aalzbetkaa ahoj, zalezi aj od toho co pouzivas na holenie, či penu na holenie alebo nieco ine. ja som kozmetiku vymenila za prirodnu, teda aj sprchovy gel a aj po holení v oblasti bykin na osetrenie len prirodnu kozmetiku

liv1
14. júl 2019

Vies co pomaha? Ak ziletku pred kazdym holenim vyumyvas mydlom a vodou. Ale pozor neporez sa 😉. Od kedy to robim (uz velmi dlho), nemam ziadne bodky. Raz som to nezrobila, lebo bola ziletka pomerne nova, a zase cervene. Tak vyskusaj 😉

adelakom12
16. júl 2019

@fokuska presne aj mna to napadlo, ze este ziletka moze byt problem. Hlavne nech je kvalitna - ostra a apson s 3 cepielkami.

akinom0077
20. nov 2019

@adelakom12 / praveze to “ nasucho” je najlepsie! iba vtedy nemam ziadne zacervenania a vyrazky