Ahojte mile mamicky a slecny, neviete mi poradit co treba na vysetrenie do Lubochne? Dakujem
@loginexistuje a viete mi povedat alebo niekto z vas ako prebieha vysetrenie?
My sme tam objednaní na 13.11., teda môj 18 ročný syn. Idem tam s ním, tak ma táto téma tiež zaujala.
To idete na štítnu žľazu? Ja som tam bola tiež 🙂
Ja som bola uz par rokov dozadu hlavne si priprav pevne nervy a odporucam prist naozaj zavcasu aby si sa na obed odtial dostala
Rano sa zaregistrujete, potom idete na krv a potom cakatena vysetrenie a lekar ku ktoremu vas pridelia rozhodne ci sa bude robit aj napr. sono
vysetrenie je uplna klasika ako u endokrinologa meria sa tlak vyska vaha prehmata stitku a pyta sa na problemy
toto je take vseobecne my sme boli aj takto s detmi alebo potom sa da ist aj na konziliarne vysetrenie na ktore vas tam odporuci vas endokrinolog a potom mozu robit aj ine vysetrenia (biopsiu a pod)
ja som zvykla si tam zabezpecit ubytko ajednu noc tam prespat
prosim vas, objednavala som sa tam v juli a objednali ma na januar. Medzitym som otehotnela. Mam sa im tam ozvat, alebo prist normalne na termin? mam aj svoju endokrinologicku tu v BA, ale nie som s nou spoko, preto som chcela ist aj tam. Viete poradit? Po zisteni tehotensta beriem samozrejme uz zvysenu davku eutyroxu, len teraz neviem, ci ma vyznam ist do tej Lubochne, lebo som chcela aby mi tam nejak nastavili liecbu a teraz ked som tehotna aj tak to bude kratkodobo rozhodene.... Je to pre nich v pohode, ze mam aj svojho endokrinologa? Ja by som sa najradsej prehlasila tam. A pisete tu, ze treba zobrat zdravotnu kartu? to akozeist od obvodaka zobrat kartu? Dakujem.
@evelynba no povedz im ze mas svoju endokrinolgicku lebo ta mozu otocit ak ta neposlala ona im by vysetrenie poistovna nepreplatila tak si to dopredu telefonicky over
@meninka objednat sa odporucanie od tvojho lekara a tvoju zdravotnu kartu