Čo pomôže pri silnej ovulácii?

10. mar 2023

Ahojte, obraciam sa sem s problemom ohľadne ovulácie.

Casto sa mi stáva ze je dosť bolestivá. Mam ju hned po skončení MS , napríklad aj tento mesiac cca dva dni po ukončení mi začal vytok, hustý, bielo žltý,plus bolesti vaječníkov. Dnes je to asi najhoršie, mám pocit ze mi úplne opuchli vaječníky,akoby som tam mala kamene a mam výtok. V týchto stavoch sa mi nedá moc fungovať ( cvičenie, chôdza atd..) je to akoby stav pred ms .
Pritom pms a menštruáciu mam bezbolestnu.. trápi ma len ovulácia. Plánujem ísť na preventívnu prehliadku ku gynekológovi ,ale dopredu sa tu chcem spýtať žien,cp vam pomáha prekonať tieto dni?

zojazoja
10. mar 2023

😆😆 joooj, ani nevrav. Niekedy ani chodiť, ani ležať. Mne osobne celkom pouvolnuje toto urologicky čaj. Neviem prečo práve toto, ale funguje to u mňa. A horúca vaňa, sprcha
Ak je moc zle tak proste tabletka od bolesti.

autor
10. mar 2023

@zojazoja skúsim,mame ho doma. 😊 Hrozné.. akože po prvom pôrode som toto nemala ale zas mala som strašne silnú a dlhú Ms. Po druhom pôrode sa ms upravila ale zas naoplatku mám takéto bolesti počas ovulky. Teplá vana pomáha ale stve ma to,lebo rada cvičím a tieto dni pravidelne je to veľký problém

zuza265
10. mar 2023

Pred ovulaciou “by mal byt” skor vodnaty vytok. Pocit mokrych nohaviciek.

autor
10. mar 2023

@zuza265 hej tak mam, dneska akoby mi unikal moč 🙈😀

zuza265
10. mar 2023

To su plodne dni🤗 tym padom ovulacia este len pride, ale mozes uz mat bolesti - aj ja to tak mavam

barborkabar
15. mar 2023

buď rada, že teda máš bolesti len pri ovulácii, lebo ja mávam niekedy bolesti aj cez menzes a už som mala aj také, že riadne bolesti jeden mesiac aj počas ovu aj potom počas menzesu a myslela som, že vyletím z kože 😀 Ale najhoršie je, že jeden mesiac v pohodke, ďalší totálka zle a tak kadejako ma to prepadne, že neviem ako mi bude, ale nosím so sebou Cetalgen, že keby som dostala bolesti nech si viem s nimi poradiť.