Čo pomôže po sekcii, aby začali vetry?

23. sep 2021

Prosím, čo pomôže po sekcií aby začali vetry? Som druhý deň a nič. V bruchu mi grúli, mlieka nemám lebo jesť nemôžem kým nebudú vetry 😢

dididudu
23. sep 2021

U mňa to prislo sano hneď na druhý deň

autor
23. sep 2021

@dididudu dnes sú celé dva dni od pôrodu. Ja len dúfam že zajtra snáď už bude dobre. Malého dokrmujú občas. Stále je hladný,mlieka niekde,mrnčí a mne je to ľúto

verora
23. sep 2021

Ani ja som nemala vetry. Pichli mi nejakú injekciu a potom to šlo 🤣🙉🙊🙈.

autor
23. sep 2021

@verora a na koľkí deň?

alexandra197
23. sep 2021

Mne to dole fungovalo. Dostala som akurát čipok kvôli stolici. Al mlieko sa aj tak nerozbehlo :( hlavne klud. Urcite sa vám to všetko ustáli. Veľa zdravíčka

lenuska0075
23. sep 2021

Mne davali espumisan. Tiez mi pomohlo vela chodit a slivkovu dzus, ale prislo to az na 3-4 den 🙂

zanetakovacsova
23. sep 2021

Ja som už na ďalší deň fungovala normálne tam dole 😃

katesocka
23. sep 2021

Mne pomohla Coca Cola. Teda, odporučila mi ju moja sestra, že tiež ju po troške pila po sekcii. A veru, vetry sa rozbehli.

veronice
23. sep 2021

Mne sestricka odporucila fenyklovy caj tak muz hned priniesol a pomohlo 🙂 vetry na 3.den, stolica na 4.den a mlieko sa mi spustilo na 5.den akurat ked nas pustili domov. Muz este letel do lekarne pre Nutrilon ale ako ho kulil, tak ostalo zavrete a uz nebolo treba. Tiez mi malu prve dni prikrnovali. Ja som si ju aj prikladala, ona aj tahala ale proste nestacilo jej, spustila rev a prestala az po 20ml UM zo striekacky. Nestastna som z toho bola ale Bohu vdaka rozbehlo sa to 🙏

janushka_t
23. sep 2021

3 dni mi nedali jesť, doteraz mam z toho traumu a to prešlo 9 rokov.

dididudu
24. sep 2021

Kamarátka co bola so mnou na izbe nemala vetry tiež nechceli jej dat ani jest nic tak jej hovorim nak ich oklamať ze ma vetry aby sa najedla aby mala mlieko tak im povedala ze uz ma najedla sa a prišli aj vetry

poopsie
24. sep 2021

Fenyklovy čaj, espumisan... Ja som sa hanbila prdnuť pred ďalšími 2 ženskými.. Grulilo mi v bruchu... Celý život ťa učia že je to neslušné a potom to od teba vyžadujú....

autor
24. sep 2021

zatial dakujem vsetkym. uvidim na vizite co dnes povedia a na navstevu mi donesu veci co ste tu spomenuli. ste zlateeee ❤

vevesh
24. sep 2021

Nie je to k teme, ale preboha, vsak to je tyranie- pred porodom nic jest, po porode nic jest😱😱😱😱dieta neprikladaju, len dokrmuju. Mna sa nikto nepytal na ziadne vetry. Rovno 2 hodiny po narkoze som dostala caje a vody na pitie a po 3 hodinach vstat a som uz aj normalne jedla a dieta cely cas pri sebe a prikladala, co sa dalo.

renka30
24. sep 2021

Fenyklovy caj a masiruj si kruzivymi pohybmi okolo pupka a tiez tak, ze si polozis na stred brucha ruky akoby si sa modlila a jemne roztlacaj do stran. Inak ja som mala vetry aj som jedla a mlieko sa rozbehlo az na treti den, potom co som si malu nechala spat na mojom bruchu, kontakt koža na kožu

suge
24. sep 2021

Mohlo by pomôcť žuť žuvačku. A čím viac pohybu. Pokiaľ si veľmi hladná, aspoň pi sladké tekutiny, prípadne popros sestričky, či by si mohla dostať aspoň číry vývar. Držím palce.👍

natalala
24. sep 2021

Ja som vela chodila po chodbe hore dole. Ked budes lezat, creva sa ti nepohnu. Mlieko sa mi tiez poriadne spustilo az ked sme prisli domov.

verora
24. sep 2021

Mne už na druhý deň ku večeru dávali injekciu. Rodila som deň predtým ráno.

autor
24. sep 2021

Tak konečne je všetko ako má byť 😂 dali už aj najesť chlebík,masielko, džem, výživu a v pohári puding 🤤. Konečne najedená a verím že mliečko je tu zanedlho. Ďakujem všetkým,ste skvelé 🥰