chcela by som vedieť nejakú učinnú prírodnú liečbu na tento problém,dnes mi potvrdili že mám zvýšený prolaktín z čoho pravdepodobne vyplýva že nemožem otehotnieť,dali mi lieky Parlodel ktory ale nechcem brat z dovodu nežiaducich učinkov....snažíme sa o bábo necelý rok a nedarí sa...menštruáciu mávam v celku pravidelnu aj ked bolestivú ale dosť často mavam rozne vytoky,mykozy a podobne...prosím vas poradte ak viete...Ďakujem!
ahoj smejlicka...aj berieš tie lieky? a ako sa ti to prejavuje ešte inak??? ja som tie lieky odmietla a nahradzujem to momentalne Magne B6+vitamín E a snažím sa byť v klude atd...aj ked to nejde ☹ odbery by mi mali zopakovať cca.o dva mesiace čo je dost dlha doba....ale sama som zvedava aký výsledok bude...
@smejlicka ahoj...aj berieš tie lieky? a ako sa ti to prejavuje ešte inak??? ja som tie lieky odmietla a nahradzujem to momentalne Magne B6+vitamín E a snažím sa byť v klude atd...aj ked to nejde odbery by mi mali zopakovať cca.o dva mesiace čo je dost dlha doba....ale sama som zvedava aký výsledok bude...
@11ajka11 ahoj ano beriem ich uz 5. den. co som citala na nete tak vacsinou co brali tieto lieky tak mali nevolnosti a tak..prvy a druhy den sa mi trochu tocila hlava, sucho v ustach a chcelo sa mi spat 🙂 a niekedy som hovorila od veci :D..nejako sa mi zamotaval jazyk (si zo mna robili srandu) ale uz dnes je to v poriadku asi si musel na to organizmus zvyknut..aj to neviem ci mi nedala doktorka prilis vysoku davku..citala som ze zacinaju postupne so zvysenim davky a mne hned nasadila 2x1 tabletku.uvidim co mi povie ked si pojdem dat predpisat dalsie balenie, kedy mi bude robit odbery a tak...zevraj liecba trva 3-6 mesiacov..
@11ajka11 ahoj mne tiež dnes doktorka povedala že má zvýšený prolaktín, dala mi tiež lieky Parlodel 2,5mg 2x1. Menštruáciu od decembra mi vyvoláva agolutinom :(.