Ahojte , už som zúfalá. 8-9 mám pichanie, pálenie pri močení. Občas sa to ukľudní ale to nezmiznee.
Brala som aj antibiotiká lenže neznášam ich.. som z nich zlé. Škoricu s medom som vyskúšala, teraz skoro 2 týždne bolurima beriem ale tie príznaky nezmiznú.
Mala som všelijaké čapíky, tabletky do pošvy. Bola som na gynde na urológii..moč mám v poriadku.. aj kultiváciu mi spravili všetku Okey..
Kapucinku a Feminu som tiež brala.. Renol som tiež brala..
d-manoza, z DM je okolo 6 €, dlhodobá kúra
nemôžeš mi konkretný obrázok poslať ktore ti pomohli
@pikuli Ak máš moč v poriadku tak to nie sú močové cesty.Samozrejme preventívne by som brala blokurimu,brusnice,pila veľa vody. Z tvojho príspevku usudzujem,že si mala opakovane ženské zápaly. Mohli ti spôsobiť suchosť pošvy. Brala by som Vagisan,poprípade striedala s Lactofeelom + perorálne probiotiká Gynimun(cez ústa),ktoré obsahujú okrem črevných laktobacilov aj vaginálne. Samozrejme,že príčina môže byť aj iná.
@anonym12 bola som aj na gynekológiu spravil mi aj ster.. a aj STD či nemám nijaké pohlavné choroby boli v poriadku.. nechápem.. mám iba jedného partnera.. a predtým som nemala nikoha a ani on.. proste to nechápem.. aj som sadla vieš na verejné WC a aj tam má ešte silnejšie chytilo.. predtým keď som mala 15 tak som mala zápal močového mechúra ale nemala som žiadné bolesti.. len mi unikal moč . Teraz pichanie mám, pálenie.. niekedy necítim a zrazu príde taká krutá bolesť pálenie, rezanie
Homeopatiká si neskúšala?
Mne sa to raz stalo...nič na to nezaberalo...A nakoniec bol z toho herpes. Až na infekcnom mi z toho spravili ster, poslali na nejaký dna test a zistili ze je to ten istý co sa niekomu robí na tvári...proste mne sa spravil dole (nikdy som nemala herpes na tvári). Týždeň som jedla Valtrex a prešlo.
Inak prírodné...mam.odvtedy zarobený olej - čajovnik, citrón, Eukalyptus, oregano (všetko od Doterry) a keď ma to začne chytať, potieram, dávam na vložku aj na tampon a veľmi dobre to zaberá. Tehotná lieky jest nechcem. Fungujem takto a odvtedy nemám problém.
@pikuli aj Rowatinex som skúšala.. lenže som bola z neho zlé