Čo pomôže na lepší spermiogram?

bajuska0000
15. mar 2014

Čo pomohlo vášmu partnerovi, aby mal lepšie výsledky na spermiograme? 🙂

mata1001
15. mar 2014

my sme boli u bylinkarky a ta nam poradila jest vitamin E a jest zeleninove polievky

bajuska0000
autor
15. mar 2014

@mata1001 stačí len ten vitamín E? alebo to ešte s niečím kombinujete??

mata1001
15. mar 2014

@bajuska0000 nekombinovali sme to a nicim. Jedol len vit E 400 1x denne.

bajuska0000
autor
15. mar 2014

@mata1001 a pomohlo? 🙂

awalancha3
15. mar 2014

aspon 4 mesiace surova strava, pohyb a sprcha vlaznochladnou vodou......

nasta55
16. mar 2014

@bajuska0000 podla mna najlepsiia je ladova voda, ale tam je zas riziko zapalu, ale myslim ze efekt zaruceni, aj ked to je neprijemne a boli to 🙂

lucia20
16. mar 2014

@bajuska0000 nam velmi pomohla taka kombinacia viacerych vitaminov... po beznadejnych vysledkoch som v 33.tt. 🙂

duda223
16. mar 2014

@lucia20 prirodzene? Skusali ste aj macu?

lucia20
16. mar 2014

@duda223 ano skusali sme aj macu, aj ta tam bola. pocali sme uplne necakane a prirodzene. dvakrat nam povedali, ze prirodzene nikdy nepocneme. dokonca, ked sme boli na testoch dalsikrat, tak nam povedali, ze sa to zlepsilo, ale na prirodzene otehotnenie to este neni. a to som uz bola v 8.tt

bajuska0000
autor
16. mar 2014

@lucia20 prosim ta, nevedela by si mi povedat o ake vitaminy priblizne islo??

lucia20
16. mar 2014

@bajuska0000 poslem ti do IP rozpis co papal moj muz.

satanka1
16. mar 2014

@lucia20 ak to nebude vadiť,pošleš aj mne prosím. ďakujem

lucia20
16. mar 2014

@satanka1 jasne, uz posielam.... mne to tu poradili snazil na MK. vobec som o tom nevedela, ale verim, ze vdaka tomu sme tehu. 😀

maryah
16. mar 2014

@lucia20 ahoj, môžem ťa ak ti to nebude vadiť aj ja poprosiť o ten zoznam? 🙂

lucia20
16. mar 2014

@maryah poslane 😉

bajuska0000
autor
16. mar 2014

@lucia20 velmi pekne dakujem 😀 zajtra sa ide na nakup 🙂

maryah
16. mar 2014

@lucia20 ďakujem veľmi pekne 🙂 to papal každý deň všetky alebo to mal nejako porozdelované?

lucia20
16. mar 2014

@maryah presne tak ako je to v rozpise. Najskor ame marurovali kym sme to vyratali ake potom to uz bolo lenbo zvyku.

@bajuska0000 mne sa niektore tazko zhanali alenpodarilo sa. Obehla som vsetkynlekarne v meste. Niektoee nam objednavali ale dali sa zohnat. Dezimmpalce baby... nech pomozu. Moj muz mal po dvojtyzdnovej kure z jednej jedinej zrazu 100 000. Dezte sa.

satanka1
16. mar 2014

@lucia20 ďakujem 🙂

leria
18. mar 2014

môjmu manželovi bola pred rokom zistená teratozoospermia, pri ktorej prichádzalo do úvahy jedine umelé oplodnenie...... myslím, ze u neho to spôsoboval hlavne stres a nepriaznivé životne okolnosti.... v lete skončil v práci a rozhodli sme sa totálne zmeniť zivot, tým ze odídeme na trvalo preč zo Slovenska .... dieta sme akosi totálne prestali riešiť, aj ked ja som bola uz v pokročilom veku a mala za sebou niekoľko rokov snaženia a potratov.... skoro každý druhy deň sme chodili na 3-5 hodinové prechádzky do lesa spojené s hubackou..... zažili sme vela radosti, ked sme niečo našli a porpritom sme riešili a predstavovali novy zivot v inej krajine.....bolo to fakt obdobie, ked sme boli pozitívne naladení ( nebolo to vôbec cielené, ze teraz musíme byt v pohode) a verili vo svoje schopnosti a našu súdržnosť a budúcnosť...pomaly sme začali vsetko vybavovať a dni odchodu sa začali blížiť, ked som jedného rána zistila, ze som tehotná 🙂 pritom sme sa normálne domácky stravovali( nezdravo) manžel fajčil a ja som si skoro každý večer dopriala pohár vína..... predtým ked sme sa veľmi snažili a myšlienkami boli stale u tehotenstva, dodržiavali životosprávu, bez alkoholu, cigariet, cvičili, brali vitamíny a chodili po vyšetreniach, tak to bolo šialené a cim ďalej tým viac sme sa dostavali do začarovaného kruhu plného stresu a zúfalstva..... som presvedčená, ze obom nám pomohla psychika a okolnosťami nečakane pozitívne nastavenie....ked sme vsetko nechali plynúť a začali mat radosť zo zivota.....prestali riešiť niečo, nad cim ma najväčšiu moc príroda 🙂

magnolia26
19. mar 2014

Tak moj mm mal pred mesiacom tiež teratozoospermiu, do uvahy prichádzalo iba UO, teraz sme boli na kontrolnom spermiograme - vysledok, normozoospermia. Užíval koenzým Q10 60mg, zinok, selen, chrom, kys.listovú, L-karnitín, vit.E, vitamín C, kvapky z kotvičníka a caj na obličky muži znacky Serafin

nikol1014
23. júl 2014

@lucia20 aj mne prosím pošli 🙂

luciazen
29. júl 2014

@lucia20 mohla by som aj ja poprosiť o ten zoznam?vopred ďakujem 🙂

monkabr
30. júl 2014

Najucinnejsie prirodne prostriedky na zvysenie poctu a zlepsenie pohyblivosti- kvality spermii:
Eurycoma Longifolia: tropicke afrodiziakum, zvysuje hladinu muzskeho hormonu testosteronu, zvysuje libido, ma vplyv na kvalitu, pocet a pohyblivost spermii

Latka lykopen (najviac v rajcinach, melone, grapefruite a paprikach): pouziva sa na liecbu neplodnosti, zlepsuje stav spermii

Cnidium monnier: v cinskom tradicnom liecitelstve pouzivana pri problemoch s plodnostou. Zvysuje libido, pomaha pri niektorych druhoch neplodnosti, zlepsuje kvalitu spermii

Mucuna Pruriens: zvysuje hladinu testosteronu, zvysuje tvorbu a kvalitu spermii

Tribulus Terrestris: zvysuje hladinu testosteronu, vyrazne zvysuje pohyblivost, kvalitu a pocet spermii, podla studii uz po 1 mesiaci uzivania

mamazem
15. aug 2014

Tribulus Terrestris je vlastne Kotvičník zemný, výborná bylinka, najlepšie v podobe púčikovej tinktúry. Ďalej napríklad spomínaná Maca a aby sme nezabudli na Smilax lekársky a Ashwagandhu. Nájdete aj u nás na mamazem.

siska765
15. aug 2014

pocula som ze kazdy den trochu vlasskych orechov zjest

leria
16. aug 2014

@siska765 my sme jedli velǎ mandlí a hrozna 🙂

siska765
16. aug 2014

@leria no asi je toho viac, nemam ani sajnu, to viem len preto ze kamoskyn priatel to jedol ale aj tak nezabralo.Chvalabohu nam take nic nebolo treba

tina7729
25. aug 2014

@lucia20 Lucka mozem ta aj ja poprosit o ten zaznam?

vajicko0210
15. feb 2016

@lucia20 ahoj . Môžem ta poprosiť o rozpis co užíval muzicek... Ďakujem 🙂