Čo pomáha na menštruačné kŕče?

12. aug 2021

Ahojte čo Vám pomáha na menštruačné kŕče?

annamaria_65
12. aug 2021

Nalgesin a teplé vankúšiky... teplá sprcha na kríže a podbruško.. Ževraj mliečne výrobky to ešte zhoršujú a z vlastnej skúsenosti to môžem potvrdiť.

autor
12. aug 2021

@annamaria_65 jaskusam harmanček domáci čaj prsve

annamaria_65
12. aug 2021

Aj to je fajn si myslím.. sú aj ženské čaje..mne od kŕčov vždy pomohli, ale nerobili mi dobre na žalúdok

autor
12. aug 2021

@annamaria_65 no ja neviem skúsim harmanček vraj aj na žalúdok je dobrý tento

lubbie
12. aug 2021

No-spa.

autor
12. aug 2021

@lubbie slabe

lubbie
12. aug 2021

Niekedy si davam Ibuprofen - forte. U mňa tiež nič slabšie nezabera. Ale po 1-2 dňoch to prejde, neboj.

simsalabim
12. aug 2021

No-spa a Brufen spolu.

autor
12. aug 2021

@lubbie mám 3 deň ms

lubbie
12. aug 2021

Nejako to vydrž, malo by to už prejsť a tyždeň po hneď gynekologičke. Keď tak ti niečo predpíše,

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sisabe
12. aug 2021

Skúsila by som čaj alchemilku alebo gynex kvapky tiež na rôzne ženské veci a na prírodnej báze.

adriena9
12. aug 2021

Jedine čo mne zaberá je No-spa...aj keď som brala železo, tak sa to zlepšilo

s_a
12. aug 2021

no harmanček neviem, skôr alchemilka ale treba ju piť pravidelne par týždňov aby bolo vidno účinok

natalala
12. aug 2021

Mne aulin a pijem alchemylku alebo zensky caj gynastan 🙂

ivangeline
12. aug 2021

Zdrava strava a pohyb. ;)

sasha10
12. aug 2021

Ak potrebujem zahnat hrozné kŕče narýchlo napr. v práci, mám Algifen kvapky, sú na predpis ale bežne mi ich predpise obvodna lekárka aj na bežné kŕče napríklad 🙂 to mi zaberie do 10 minút a mám pokoj popravde na celú MS

sandyan
12. aug 2021

Algifen kvapky, No-spa

lianka123
12. aug 2021

Nic. Ibalgin a lezat. Druhy den skrabem steny

bublanina1
12. aug 2021

Mne pomohol gynex...skoro žiadne bolesti pri menštruácii

gdulskadarina
13. aug 2021

u mna su, co sa tyka menzesu na nic prve dva dni, to ma boli hlava, som nervozna, najradsej by som bola v posteli a zakryta perinou cela, aj hlavu a mala klud, no lenze to uz dnes nehrozi, akoze muz pomoze, lenze aj tak treba aby som normalne fungovala, takze najlepsie mi je, ked si dam Cetalgen, potom obklad teply na brucho ked mam krce a je to v pohodke 🙂

patys123
13. aug 2021

Cvičenie jogy alebo brušných tancov z mojej skúsenosti. A určite aj nejaké iné pohybové cvičenia, tance....

dominika113
13. aug 2021

Treba si dať tabletku skôr než začnú bolesti a kŕče. Mne jedine toto pomohlo a vďaka tomuto dokážem fungovať.

snehulienka99
13. aug 2021

@dominika113 presne. Deň dopredu si dávam tabletku,už keď cítim,že to príde. Inak mi je strašne zle,tŕpnu mi ruky,na vracanie o kŕčoch ani nevravim

dominika113
13. aug 2021

@snehulienka99 no ja si nedávam deň dopredu, ale vtedy keď už mám a ešte nemám bolesti a ani kŕče. Skúšala som fakt kadečo, ale jedine toto pomáha.

snehulienka99
13. aug 2021

U mňa to už nezaberie keď sa mi spustia,to sú bolesti zo sekundy na sekundu..deň dopredu už začínam cítiť na bruchu také pobolieva nie a vtedy keď stihnem tak viem ako tak fungovať...inak skrabem steny..

gdulskadarina
16. aug 2021

@dominika113 podobne u mna je tabletka taka istota, lebo ked sa spusti uz potom ten kolotoc tak uz to nie je bohvieco, nechapem ako fakt niektore zeny nemaju vobec problem, ze pomaly ani len nevedia, ze maju mesiaciky 🙂

janulicka24
19. aug 2021

Baby stalo sa vam niektorej ze by vam tabletka nezabrala, ze by tie bolesti pretrvavali? Lebo ved ja som tie prve dni jak mechom capnuta a poslednu dobu mi ani nic nezabera a to uz som si davala aj nahrievanu pokrievku na podbrusko 😀

gdulskadarina
19. aug 2021

@janulicka24 no zalezi aky liek, lebo teda niektore je fakt, ze vobec nic, efekt ziadny, ale teraz uz teda nejaku dobu si furt len jeden davam a teda to mi zaberie pomaly hned, to nosim ho v taske neustale, aj ked niekam ideme ako prvu pomoc od bolesti keby to na mna niekde prislo 🙂 heeej? to kedysi starka mi robievala, ked v puberte som prvykrat dostala 🙂

janulicka24
23. sep 2021

@gdulskadarina no osobne som ich uz viacero kupila a davala si ked som mala krce, ale nic. Akoze pokrievka mi trochu urobit dobre ked je tepla, ale teda keby mi nieco od bolesti zabralo a ze budem mat klud to by som bola najradsej 😀 Hej ved aj ja to mam od mojej babky 😀