Co pomaha na krv v moci okrem atb dakujem
Atb sa nedavaju na krv v moci, ale na zapal. Ak si nechces zarobit na problemy, tak nepomaha nic ine, len Atb. Ale mozno ti tu niekto s vysokou skolou zivota a google medicinou poradi nieco lepsie.
Krv v moči značí zápal. Ja som kedysi mala zapal mocaku veľmi často, žiaľ atb som sa nevyhla ale potom už ma to štvalo, tak som užívala poctivo kapucínku asi pol roka a čuduj sa svete, zápaly skončili. Ale teda akútny zápal nepodceň, vylieč ho atb a potom si nasaď tu spomínajú kapucínku na takú regeneráciu a prevenciu.
Zalezi, kolko krvi tam je. Ja som mala malicko, ale dr patrala, ze z akeho dovodu vobec tam nieco je. A nasli mi cysty na oblicke. To ma kazdy druhy, jedna uz sa vstrebala, druha zmensila. Ale ak je vela a je zapal, tak len antibiotika.
Aj z oblickovych kamenov zvykne byt
Vsetko mam v poriadku bola som u urologa no nejako casto zvyknem prechladnut ,pracujem v sklade zrejme to bude tym a ked beriem atb som unavena a boli ma zaludok z antibiotik momentalne beriem biseptol
Ja ti dam zopar "divnych" otazok:
Aky mas / mala si vztah s partnerom? Ak tam nieco kvalitne šramotí, moze to tiez spustat taketo zápaly. Pozri na googli psychicke príčiny chorôb.
A suhlasim s poriadnym preliexenim atb a proti bolesti brucha jedz probiotika. Porad sa v lekarni. Ta kapucinka po iz vykiecenom zapale je dobry napad.
@svetlonos dakujem skusim probiotika , s partnerom ? Vsetko je v poriadku moze to spustat aj stres?
ano môže to aj stres spúšťať. A teda aj uplne logicke veci ako napriklad chlad.
Stres ti nespusti zapal mocoveho mechura.🙄
Nič. Celý život mam krv v moči a pokiaľ nemám vyslovene zápal zisteny z moču tak ATB mi nedávajú.
Stres ti neurobi krv v moci
Mas skontrolovane aj oblicky?
@taktotedanie ano mam oblicky su v pohode ...
Zajtra mam ist na cievkovanie dievcata je to neprijemne ?
Jednoznačne vyšetrenie prečo tam tú krv vôbec máš. V tomto smere ti najlepšie poradí lekár.