Čo pomáha na bolesť pri ovulácii?

lizwer
25. júl 2022

Ahojte žienky, čo Vám pomáha na bolesť pri ovulácii? Dnes mám také bolesti, že ledva chodím. Už som z tých bolestí unavená každý mesiac. Poraďte mi prosím niečo, čo mi pomôže 🙏 Ďakujem 🙂

lucia7933
25. júl 2022

nic, aspon mne nepomaha nic, ale druha vec ze tabletku na tu bolest som este neskusala zas az take strasne to neni

inana11
25. júl 2022

Mne vzdy pomohol teply kúpeľ,vecer som cítila že má pobolievali krize a podbrušku,každý mesiac ina strana a teda dala som si kúpeľ a preslo to…

lizwer
autor
25. júl 2022

@lucia7933 Kým som neporodila, ani som nevedela, že mám nejakú ovuláciu, vôbec som nemala žiadne bolesti. Odkedy a porodila, tak také bolesti, že ledva chodím.. Mám už toho fakt plné zuby

lucia7933
25. júl 2022

@lizwer a ja som este ani neporodila a mam tu bolest uz asi posledne dva roky

lizwer
autor
25. júl 2022

@inana11 Skúsim vlažnú sprchu si dať, ale nebaví ma každý mesiac sa pchať tabletkami proti bolesti, aby som mohla fungovať

lija22
25. júl 2022

ibuprofen, flektor noco ti poviem. skusala som kadeco. zda sa mi ze denne uzivanie pupalkoveho oleja co to pomohlo. Ale proste ked pride ovulavia je to brutal, ja ani sediet, ani stat, az mi je na odpadnutie a fungovat treba takze pirula

inana11
25. júl 2022

@lizwer teplejšie skôr,tým sa to ukľudní,vlažná neviem či pomoze. Ja som to tiež mala po prvom pôrode,po druhom ešte neviem lebo kojím a nemenzesujem,zároveň mam aj antiku . Aj po prvom to prišlo až keď som dokojila a vysadila antiku

01matrioska
25. júl 2022

Levandulovy krém alebo tymianovy krém.

ildiko36
25. júl 2022

@lizwer nie si sama, po 3pôrode mam strasne bolesti pri ovulacii, ja nic neberiem , obcas davam elektrický vankúš pod kríže ked ležím

11miska07
25. júl 2022

@01matrioska a pouzitie? Na podbruško natriet? Tak hlupo sa pytam 🙂

01matrioska
25. júl 2022

@11miska07 áno, natrieť a vmasirovať. Uvoľňujú kŕče, aj menštruačné, ale aj u bábätiek napríklad ☺️

alanko20
25. júl 2022

Čaj z alchemilky 2x denne počas ovulácie (cca 2-3 dni)

11miska07
26. júl 2022

@01matrioska dakujem, lebo som trochu ostala zaseknuta, ze co s kremom 😀 dakujem, to vyskusam aj ja

diankadop
26. júl 2022

Mne pomaha kombo tepla sprcha a Cetalgen od bolesti, su mesiace kedy sa mi podari aj bez tabletky, ale teda vacsinou ju mam po ruke, keby nieco. Tiez kedysi som vobec ani nemala paru, ze bolesti mozem mat aj pri ovu. Az kym sa nedostavili 😀

lienoccka85
27. júl 2022

Kolko tie bolesti u vas trvaju? Len den alebo aj tak, ze dva tri dni? Taketo som veru este nemala. A podla toho, co citam, co ste pisali, tak asi mozem byt aj rada.

aknamorka22
27. júl 2022

@lizwer ja som to mala tak isto po prvom pôrode. Hrozné ovulacne bolesti. Vyriešil to, zatiaľ, druhý pôrod 🤞 ja som sa vtedy smiala, že telo si pýta ďalšie tehotenstvo 😅 veľmi dúfam, že sa mi to už nikdy nevráti lebo mi na to nepomáhalo nič.

lizwer
autor
27. júl 2022

@lienoccka85 Teraz trvali bolesti VĎAKABOHU len jeden deň, ale aj to stačí. Úplne ma vyčerpala tá bolesť.

diankadop
29. júl 2022

@lizwer to sa ti po pravde ani len necudujem, u mna tiez ked to pride tak nechapem, akoby nestacilo, ze pred menzesom tesne bolesti pridu, ale co som rada, ze mne aspon tabletka rychlo zaberie, ze sa mi ulavi 🙂