Ahojte žienky, čo Vám pomáha na bolesť pri ovulácii? Dnes mám také bolesti, že ledva chodím. Už som z tých bolestí unavená každý mesiac. Poraďte mi prosím niečo, čo mi pomôže 🙏 Ďakujem 🙂
Mne vzdy pomohol teply kúpeľ,vecer som cítila že má pobolievali krize a podbrušku,každý mesiac ina strana a teda dala som si kúpeľ a preslo to…
ibuprofen, flektor noco ti poviem. skusala som kadeco. zda sa mi ze denne uzivanie pupalkoveho oleja co to pomohlo. Ale proste ked pride ovulavia je to brutal, ja ani sediet, ani stat, az mi je na odpadnutie a fungovat treba takze pirula
Levandulovy krém alebo tymianovy krém.
@01matrioska a pouzitie? Na podbruško natriet? Tak hlupo sa pytam 🙂
@11miska07 áno, natrieť a vmasirovať. Uvoľňujú kŕče, aj menštruačné, ale aj u bábätiek napríklad ☺️
Čaj z alchemilky 2x denne počas ovulácie (cca 2-3 dni)
@01matrioska dakujem, lebo som trochu ostala zaseknuta, ze co s kremom 😀 dakujem, to vyskusam aj ja
Mne pomaha kombo tepla sprcha a Cetalgen od bolesti, su mesiace kedy sa mi podari aj bez tabletky, ale teda vacsinou ju mam po ruke, keby nieco. Tiez kedysi som vobec ani nemala paru, ze bolesti mozem mat aj pri ovu. Az kym sa nedostavili 😀
Kolko tie bolesti u vas trvaju? Len den alebo aj tak, ze dva tri dni? Taketo som veru este nemala. A podla toho, co citam, co ste pisali, tak asi mozem byt aj rada.
@lizwer ja som to mala tak isto po prvom pôrode. Hrozné ovulacne bolesti. Vyriešil to, zatiaľ, druhý pôrod 🤞 ja som sa vtedy smiala, že telo si pýta ďalšie tehotenstvo 😅 veľmi dúfam, že sa mi to už nikdy nevráti lebo mi na to nepomáhalo nič.
@lienoccka85 Teraz trvali bolesti VĎAKABOHU len jeden deň, ale aj to stačí. Úplne ma vyčerpala tá bolesť.
nic, aspon mne nepomaha nic, ale druha vec ze tabletku na tu bolest som este neskusala zas az take strasne to neni