Ahojte žienky, včera mi robili laparoskopiu mala som endometrické cysty a dnes ma už pustili domov, len ked vstávam alebo sadám tak ma bolí brucho ako mi to robili, viem že to este bude par dní bolieť. A chcem sa spýtať ako dlho ste sa vy davali do kopy kym ste neboli ako pred tym? Kedy ste mali prvý pohlavny styk po zakroku? A ako ste to riesili zo svojou gynekologickou, som pocula zevraj su nejake varianty....prvá bud HA jest par mesiacov ..druhá co najskor bábo ...dakujem za kazdu odpoved
@aalzbetkaa Ahoj.My sme mali sex na 10 deň..ale je to individuálne ako sa človek na to cíti.Asi po dvoch týždnoch som bola v pohode a na tretí týždeň som šla do práce..neponáhlala som sa 🙂 chcela som čo najrýchlejšie otehotnieť lebo som nechcela brať tie hormóny a podarilo sa na tretí mesiac po laparoskopii.
Baby a ešte sa chcem spýtať..včera ma pustili z nemocnice a dnes som si na nohavickach našla taký hnedý výtok ...je to normálne po laparoskopii alebo ako. Poraďte prosím. A ako dlho ste mali vetry?
Vytok je normalny. Ja som ho mala niekolko dni. Potom uz vsetko bolo normal.
Ja som mala sex cca po 2 tyzdnoch. Trosku to bolelo ale potom v pohode. O mesiac po laparo som uz bola tehotna 🙂