Prosím, viete poradiť,co na spravidelnenie cyklu? Mám veľké skoky v cykle a meškať mi dokáže aj pol roka (napr teraz). Lekár mi našiel cysty a teda pravdepodobne to súvisí. Nemáte skúsenosť s nejakými vitamínmi/liekmi/výživovými doplnkami? Poprípade niekto, kto má tieto cysty a prekonal niečo podobné?
Ja momentalne tiez riesim moju cestu PCOS a teda odporucane mi boli iba hormonalne lieky alebo antikoncepcia, co z hladiska zrazanlivosti krvi neodporucaju
Mne (znovu)predpisal gyndos ten metformin a odporucil brat inozitol, ten si vies volne kupit. Do ruky som od neho dostala nejaky vedecky clanok o liecbe PCOS a tam bol v prvom rade spominany ten metformin a inozitol. Pre zeny so zelanim mat deti ine lieky, ale to ma uz nezaujimalo.
Na cysty je dobrý indonal.
Ja som mala menzes vždy 14 dní, síce pravidelný ale dlhý a silný. Užívam vitex jahnaci už štyri mesiace a ten mi stiahol na 7 dní. Prečítaj na čo to ešte všetko je. Možno by ti pomohlo. Sú to len bylinky v tobolke.
@summer23456 ja ich používam na zostavenie krvácania a je to lepsie
@jabuducanevesta ja som užívala ascorutin a nič to nepomohlo a toto som sama neverila, ale hneď v prvý mesiac mi zničilo menzes o dva dni... Dúfam že to tak ostane aj keď to douzivam..idem to užívať pol roka
Mam PCOS, uzivanim metforminu sa mi spravidelnil cyklus.