Čo na mykózu a zápal močových ciest?

viikkki
4. feb 2021

Prosím vás.. Baby co vám zabralo na močové cesty a hlavne na baktérií e coli stále mam mykozi opakujúce potom zápal močových ciest a stále dookola ja už nevládzem 😔stále dookola len antibiotika už sa to ťahá rok...

simsalabim
4. feb 2021

@viikkki riesis to uz s imunologom? Tam by ta mal gynekolog aj obvodny poslat.

viikkki
autor
4. feb 2021

@simsalabim nie neriešim ale budem musieť

simsalabim
4. feb 2021

@viikkki ano. To je to najlepsie, co mozes urobit. E.coli je crevna bakteria (z konecnika sa po hradzi lahko dostane do posvy aj mocovej trubice). Zrejme treba posilnit miestnu imunitu. Mykozy mavas asi z casteho uzivania ATB. Takze sme imunolog. Okrem toho by bolo vhodne doplnit vysetrenia na gynekologii a mozno aj urologii - aj tam mozu prist na vyvolavajuci spolufaktor.

zazrakysadeju
4. feb 2021

@viikkki Dobrý deň, treba určite posilniť imunitu, mám pre Vás riešenie. Odporúčam Vám výživové doplnky s kyseliny humíovej. Pre bližšie info ma kontaktujte 🙂

eviulenka
26. apr 2021

Mne pomohli vysoké dávky wobenzymu asi 3mesiace 3*10 na imunitu, pravidelne výplachy rosalginom, kúpila som si irigator a D-manoza. Wobenzym je dôležité jesť max 1 hod pred jedlom a min 2 hodky po jedle, inak pomôže tráveniu a nemá efekt. Mala som ureaplazmy a e. faecalis, 13atb za rok, nič nepomohlo. Už som ďalej nemohla, tak som to skúsila z iného konca. Mimochodom jedine ATB ktoré mi zaberali, že som cítila úľavu, bol paradoxne veľmi neškodný 1dnovy monural.