Baby co vam pomohlo? Uz roky mam akne, rychle priberanie. Schudnem no kila sa velmi rychlo vracaju. Vlasy velmi padaju. Menzes tiez niekedy chodi presne na hodinky, a niekedy meska aj 2 tyzdne. Bola som na gynekologii, povedala ze to vyzera na hormonalnu nerovnovahu. Dala mi iba vitamin B a mam si v lekarni kupit nieco pre snazilky kedze by sme chceli aj babo. Vraj ak sa to nezlepsi spravi mi hormonalny profil.
Dakujem
@danusskaaa gynekologicka mi dala iba vitamin B. Ten mam uzivat 2 mesiace, ak bude menzes aj po 2 mesiacoch meskat a tehotna nebude az potom mam ist na hormonalne testy. Antiku som brala. Vtedy som ziadne problemy nemala. No ja ju uz viacej brat nechcem. Vysadila som ju minuly rok v septembri
No lenže aby zistil o akú hormonálnu nerovnováhu ide tak treba zobrať HP… bože niektorí lekári 🙄
Toto znie ako malo progesteronu, treba to odsledovať
Aj štítnu žľazu by som dala skontrolovať.
@ninka99865 no jej prva otazka bola ci mam vsetky ockovania a ci mam ockovanie proti corone 🤦♀️. A stale mlela o tom ze pred tehotenstvom sa treba dat zaockovat. 😔
@54tinka54 stitnu mam v poriadku. Bola som naodberoch 2 tyzdne dozadu
Este som zabudla napisat na brade mi rastie dost vyrazne ochlpenie. Lekarka povedala ze na PCOS to nevyzera
Na pcos treba vyšetriť hormóny. A musia byt splnené 2 z 3 bodov a to ultrazvukový nález, zvýšené androgény a zriedkavá alebo žiadna ovulacia. Ako dlho sa snažíte? Vydupkaj si HP alebo zmeň lekárku, ja som menila gynekológa 4 x 🙂 a tiež som mala výkyvy s cyklom a jeden tvrdil že nič mi neni a ja som podľa merania bt presne vedela že niečo nieje dobre…a nech ti vezme aj testosterón, DHEA a ostatné androgény… niekedy pri pcos stačí nasadiť metformin a už cyklus nabehne pekne…..
Ku gynekológovi a opýtať sa na testy - hormonálny profil. Mne to veľmi zabralo, mala som veľa progesterónu. Brala som pol roka antiku, ktorá mi extremne pomohla hlavne na bolestivé akné, ktoré som dostala v tridsiatke a kožná bola zúfalá z môjho stavu.