Ahojte dnes som si nasla hemeroid zatial nemam ziadne tazkosti ale hned zajtra to idem riesit zatial cez lekarnu. Uz som nasla vela prispevkov ale praveze sa neviem rozhodnut co teda kupit poradite ktore s tychto produktov pomohli vam? (dubovu koru na sedave kupele berem isto)
HemoStop gel
ProctoGlyvenol mast
Dubova kora mast
Faktu
Fine6
Co vam pomohlo najviac?
Dakujem a pekny vecer ☺️
Faktu alebo Mastu
@katarinka95 ked nebolia ani nekrvacaju tak co chces riesit? Papaj vela vlakniny nech mas prijemne vylucovanie. A po vyprazdneni umyt. Mne sa spravili ked som bola teho ale nemam s nimi ziadne problemy tak to neriesim. Ked v teho zaboleli, tak hemostop. A ked to krvacalo tak faktu cipky. Zaberalo.
Sedavý kúpiť v dubovej kôre
@katarinka95 tablety : diozen alebo detralex alebo diomax. Porad sa v lekarni ohladom davkovania pri hemeroidoch
Proktis-M … aj pena na čistenie, čipky jednoznačne a majú aj mastičku … zázračne veci
cipky Hemagel Procto urcite odporucam. V minulosti som skusal uz vselico, ale toto zabralo zatial najviac, pomaha aj pri trhlinach, rankach, krvacaniach. K tomu este mozno Detralex (uz sa da kupit 60 tbl. aj bez predpisu)
@katarinka95 Na hemoroidy v akomkoľvek štádiu pomáha olej Fine- 6 . Olej z lekárne stojí cca 16-20 eur.
Kvapky HEM
Všeobecne mi dr odporučili hemostop gél, keď krvácajú tak faktu