Prosim Vas splnila som muzovi jeho najvacsiu tuzbu ze analny sex ja teraz nonstop beham na wcko strasne ma boli zadok a stale chodim na velku uz minaj zlata zila zase vysla vo mam robit strasne to boli 😢
mňa by zaujímalo, či by si aj chlapi nechali strčiť do zadku 🙄 akože máš ho malý a tenký pre tú správnu dierku, tak šup s ním tam kde nepatrí, tam bude rozmerovo veľký a hrubý 👏
Faktu masť, po kazdom sprchovaní zatlačiť dni a do budúcna taketo veci nepraktizovat 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Jedna vec je mužovi splniť prianie a druhá trpiet pri tom,hlavne sa trebalo na to pripraviť a muž mal ísť na to pomaly a nič by ti nebolo. Tak docielil jedine, že už to nikdy nebudeš chcieť. Skús si kúpiť gél z dubovej kôry a urob si repík a vlažný prikladaj.
Dalsi sen co zvyknu muzi mat je sex v trojke🤣
@leonka26 no ja nepoznam jednu zenu,ktorej by sa toto pacilo,ved je to proti prirode.ale zase aspon vies,aj on vie,ze blbe napady si ma nechat pre seba...
Nič si z toho nerob, to prejde, o tyždeň si ani nespomenieš, natieraj si to nejakou mastičkou alebo ten kúpeľ, ináč to osvieži stereotyp v posteli 🙂 ale treba veeeeľa gélu pri tom, a to že beháš na wcko je dobre 🙂
@barboritta tak to asi poznáš veľmi málo žien.
aj tak si myslim, ze chlap, ktory po tomto tuzi, ma homo sklony, tak nech sa prizna a najde si na to priatela
@angie11 Hej je to dobre.. aspoň ju riadne prečistí 🤦♀️
@barboritta ja som mala na výške spolužiačku, ktorá nám to opisovala aké je to super a všetky sme sa pohorsovali, až kým sme to neskusili. Ak je partner normálny a chcete to skúsiť tak je to ok. Je ale samozrejme že nieje zdravé robiť to denodenne.
A potom sa zvierač v 60 tke poďakuje 🤦♀️
@pininka1 Presne tak.na ozvlastnenie ok,ale denne nie.ale musi to vyhovovat obom
Je to neprirodzené, nezdravé, nehygienické a celkovo mi to príde antisexy. Nechápem, čo na tom toľko mužov vidí. Nie je nič krajšie, ako klasický vaginálny styk. Nikoho nesúdim, len to nechápem. Možno som staromódny...
@barboritta ja si hlavne myslím, že minimum žien ti bude hovoriť, že ako to majú rady do zadku. :D
@dovozadokoca ved aj toto si myslim.hoci po flaske vinka som uz veru pocula kadeco🙂
@leonka26 hlavne to nepraktizuj casto. Lebo tie analne zvierace na toto urcene nie su. A zacnes trpiet inkontinenciou trochu ineho druhu. A to uz nebude sranda.
A ak pises, ze zase ti vybehla zlata zila, tak si ju uz asi niekedy mala. Pre teba je tento druh praktik celkovo nevhodny.
a teraz to už bude chcieť stale :D
@madeline1 Tiež má napadlo. Rovno by som sa teda znásobila faktu masťami a čipkami 😂
Som sa dobre nasmiala,vtip tyzdna,posla mna si niekto srandu robi
Daj si vlažný kúpeľ. Posed si v ňom chvíľku, skús si ju zatlačiť späť. A nabudúce pošli muža do riti so sprostými nápadmi.