Čo na akútnu mykózu?

18. dec 2020

Baby mam strasny vytok a svrbenie z dnu, chcem najprv nieco volnopredajne okrem canestenu, co by ste mi poradili na zavadzanie do dnu co rychlo zaberie?

bona69
18. dec 2020

Okamžitá úľava je výplach tantum rosalgin, a na nič krém jenamazol, ten sa dáva 3 dni,

autor
18. dec 2020

@bona69 raz som to skusala bolo fajn ale po skonceni tych vyplachov to pokracovalo

justify
18. dec 2020

Mne pomaha vlozit na par hod tampon nasiaknuty bielym jogurtom so zivou kulturou, rosalgin výplach a zvonka natriem fungicidinom. Ten mi najlepsie zabera

moniquer
18. dec 2020

Ak máš, kvapni na tampon 2-3 kvapky Tea Tree olej... zvonka Fungicidin... ale mne najlepšie zaberie práve Canesten, ale čo je 1tbl jednorázová.

autor
18. dec 2020

Pocula som ze oreganovy olej je na to dobry, ale ze sa ma dlhodobo pouzivat, mam ten 10ml, ale neviem ako to pouzivat, vedel by mi niekto poradit?

trema
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
18. dec 2020

@trema nie tam, ale v riedeni pit, ale neviem ako

trema
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simsalabim
18. dec 2020

Betadine cipky. Volnepredajne. Ale velmi rychlo sa rozpustia a farbia, treba menstruacnu vlozku. Ale lekar by ti mozno v sucasnej situacii vystavil erecept na nieco ine aj bez navstevy.

autor
18. dec 2020

@simsalabim skusala som nepomohli

simsalabim
18. dec 2020

No tak smer lekar, nie? 🤷‍♀️ A mozno to nie je mykoza, ale bakterialna infekcia - statisticky castejsia, ako mykoza.

syslik81
18. dec 2020

k doktorovi,,,zmenit jedalnic uplne vynechat sladke pomaha aj sedavy kupel v dupovej kore .. ale musis znicit dovod inak sa toho nezbavis

autor
18. dec 2020

Uz ma to nebavi behat stale do doktora, kazdy mesiac tam som, furt mi da nieco na vkladanie a stale sa to vrati, raz candida raz premnozeny streptokok ale furt dookola vkuse nosim vlozky

nikpa
18. dec 2020

Čipky borax glycerol, mne dlhodobo pomohli ked nič ine nezaberalo.