Čo môžu znamenať tieto príznaky?

zuzka1090
15. nov 2018

Ahojte. Asi je to uz pre vas trapne, ale tak prejdem rovno k veci. Co mi moze byt? Mala to uz niektora z vas? Po rannom sexe s priatelom som mala ruzovy vytok, vecer presiel do hnedeho ako pred menstruaciou, ktora mi skoncila pred viac ako tyzdnom. Bolesti v podbrusku a v krizoch podobne ako pred menstruaciou uz mam od skoncenia menstruacie kazdy den. Moze ist o zapal alebo mate s tym niektora skusenosti ?

pininka
15. nov 2018

Zapal,cysta, polyp ktorý ste podrazdili. Viacero veci to môže byť. Ťažko povedať.

zuzka1090
autor
15. nov 2018

@pininka ďakujem za odpoveď, asi sa objednám pre istotu k lekárovi. Priznám sa, všetko z toho ma trošku vystrašilo.

pininka
15. nov 2018

@zuzka1090 jasné, treba radšej ísť. Ja sa tiež chystam, lebo nikdy predtým som po menzese v čase ovulácie nemala spomenie a teraz aj dva dni, potom zas dva dni nič a opäť.

ladyandy
16. nov 2018

Ja som mala taketo spinenie a bolesti tiez, nakoniec som bola tehotna 🙂

zuzka1090
autor
16. nov 2018

@ladyandy no kiežby. Ale tak to špinenie prišlo par hodin len po sexe, a kedze som menstruaciu mala predtym tyzdnom a pol, tak si nemyslim, ze by slo o tehotenstvo. Bojim sa, ze daky problem bude. :(

ladyandy
16. nov 2018

@zuzka1090 neboj, tak aby si nemala zbytocne strach, behni na gyndu a budes kludnejsia... ja som mala tiez ten vytok asi tyzden a pol po menzese...drzim palce

mala_katie
16. nov 2018

@zuzka1090 podľa mňa to bola ovulácia...

zuzka1090
autor
16. nov 2018

@mala_katie aj to je mozne. Uvidime teda, asi bude najlepsie sa objednat na gynekologiu. Pre istotu.

zuzka1090
autor
16. nov 2018

@ladyandy dakujem. Dam vediet potom ako to dopadlo

ertlovik18
16. nov 2018

@zuzka1090 cim skor pojdes tym lepsie, ale myslim, ze to bude zapal, ze to nebude nic nejako vazne, no radsej nech sa na teba pozrie gyn 🙂

zuzka1090
autor
16. nov 2018

@ertlovik18 no dnes sa moj vytok zmenil na ruzovy, podbrusko sa sem tam ozve. Raz menej, raz viac ... gynekolog nema volny termin, vraj mam skusit hociktory den rano a pockat, ci sa nieco uvolni. Som zvedava, pretoze moja pracovna doba zacina od obeda, tak hadam to stihnem dako co najskor. Ale tak uz ma to znepokojuje, je to neprijemne. Vytoky su sice slabe, ale aj tak ma znepokojuju

ertlovik18
11. dec 2018

@zuzka1090 a bola si ci nebola si u lekara? Verim ti, nie je to nic prijemne, ale hlavne neni dobre sa stresovat vopred